Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

lauciz

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie lauciz

  • Gimimo data 03/06/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius
  • Interests
    Airsoftas...

lauciz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. lauciz

    G&G vs G&P

    Sveiki. As noriu pirkti AEG, kuri galima butu dazniausiai saudyti pavieniais suviais arba mazdaug 3-5 burst. Taigi, nusprendziau pirkti m16, nes gana ilgas ir prisides prie mano kuriamo USMC ivaizdzio. Isirinkau 2 modelius, bet nezinau kuri. Man svarbiausia kad butu taiklus (todel noriu naudot mid cap'us) ir nereikalautu per daug modifikavimo. G&G GR16A3 - 1100Lt G&P USMC SAM-R (Be Optikos) - 1250Lt Kuris turetu buti geresnis patikimumo prasme ir perspektyva ateiciai?
  2. Sveiki. Sniperiu nenoriu buti, bet nori pradet nuo kazko kaip DMR ir Marksmanship. Noriu kad mano pirmas ginklas butu kaip pas United States Marine Corps (HOOOORAAAH!), taigi man islindo keletas sautuvu: G&G m16a3 ir G&G m14. Kuri rinktis ir kuris bus geriausias ateiciai ir is dalies bus DMR. Aciu.
  3. lauciz

    G36

    O STAR g36 su savo optika bei red dot sight? Bet vistiek greiciausiai imsiu jg g36ke su rail'u. :rolleyes: Be to, galima palyginti g36c taikluma su m4? Turiu omeny, ar jie mazdaug panasus ar m4 vis del to taiklesnis.
  4. lauciz

    G36

    Kam teko naudoti g36 su optika? Noriu pirkt JG g36e (tikraji, ne k versija) ir mane domina ar patogu naudotis pistoleto taikiliais ant integruotos optikos, nes man pavyzdiui idumu kaip patogu su jomis taikytis einant i kazkokias patalpas, kur optika neveiksminga ir reikia kazka kita naudot.Aciu, ypac noretusi isgisrti is SS, nes jie turi pilna g36 ir yra juos naudoje musyje.
  5. Kad ir butu metalinis a2, ar butu galima idet m16a4 metalini reciever. Noriu pirkt TM m16a2 ir planuoju uzdet metalini body su nuimamu taikikliu. Ar iseis?
  6. Sveiki. Noreicua suzinot ar ant m16a2 plastikinio butu galima uzdeti metalini m16a4 recieveri su nuimamu taikikliu? Noriu pirkt G&G m16a2, bet jis neturi nuimamo virsutionio taikiklio ir nesiojamos rankenos, todel domiuosi ar galima butu pakeist i m16a4 metal body su nuimamu taikikliu ir nesiojama rankena?
  7. Kas nors turejo DBoys m4 RIS ar DBoys m4a1? Idomu kokia ju m4 kokybe.
  8. O plastikinis G&G is arsenal.lt uz 600Lt patikimas? As nenoriu pirkti G&G gr-16, nes man dar reik babkiu baterijai, apsaugai, detuvem ir t.t.
  9. Kokios detuves tinka i DBoys AK74MN (RK-05) arba su metalinia buoze? Ir koks ginklo patikimumas? Manau kad pirksiu sita.
  10. As Serbijoj, bet vasara atvyksiu i Lietuva ir ruosiuosi tada pirkti AEG. Be to, ar kas nors uzsakineja JG m4?
  11. As skaiciau kad Dboys m4 turi detuviu problemu. Siaip atsiliepimai geri del taiklumo ir t.t. bet tik detuves problemos. Gal kas zinot ar jie issprende problemas? ka manot apie DBoys AK 74 juoda is airsoftas.lt? Taip pat, ar silencer ant Mp5 a4 padidintu taikluma, nes iseina kad ilgesnis vamzdis, ar ne?
  12. Sveiki airsofteriai. Visu pirma noriu pasakyti kad as nesu pilnametis (17) bet su tevo leidimu, jis sake galbut pirks man AEG. Suprantu kad AEG ne siap zaisliukas, kurio negalima rodyti viesumoje, reikia nesioti specialiuose krepsiuose it t.t. As siuo metu gyvenu Serbijoje o ten airsoftui jokiu apribojimu neral durnavot su juo neisiu, bet pries Jugoslavus pasisaudysiu :) Kai sukaks 18, eisiu i keleta zaidimu cia LT. Pas mane biudzetas mazesnis, todel ICS, TM ir CA neikandu, bet skaiciau kad JG ir DBoys, kinu kompanijos, gamina visai neblogus ginklus. As galvojau pirkt JG G36K arba JG MP5 SD6 is airsoftas.lt. Ar mp5 gerai saudo i tolimus taikinius ir kokie atsiliepimiai apie G36k? P.S. Ar kas nors zino kur galima gaut JG m4 ar koki m4 kuris butu iki 600 Lt? Lietuvoje. Gal kada nors jie atvyks i airsoftas.lt? Aciu.
×
×
  • Sukurti naują...