Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Auryz

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Auryz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. a) Nick'as - Auryz Amzhius - 24 c) Miestas - Vilnius d) Ginklas - M4 RIS, 125 m/s e) Nuotrauka
  2. Cia buvo su ta mintim, kad turiu lietuviska uniforma, tai ir nenoriu iskart pradet kazko kito atkurinet, tuo labiau kad g36 dera prie lietuvisko komufliazo :blush:
  3. Del tam tikru pajegu atkurinejimo, tai manau cia labiau ateities dalykas, kol kas norisi pati airsofta isbandyt, o paskui jau susirast kokia komanda ir pagal jos specifika susipirkt uniforma ir visus reikiamus dalykus.
  4. Aciu uz info :) kaip del kitu klausimu: baterijos, komplektacijos ir airsofto sezonto Lietuvoje?
  5. Sveiki, gal kas pakonsultuotu noreciau isigyti pirma airsofta ginkla uz priimtina kaina, nusiziurejau toki modeli: G36K Svoris : 2800 g. Ilgis : 860 / 750 mm. Dėtuvės talpa : 470 ?ovinių Baterija Small tipo Optika : x3 110 m/s Komplekte baterija, pakrovėjas. Garantija 6 mėn. gal pakomentuotumet toki pasirinkima. ir dar kyla keletas klausimu: jei nurodyta, kad baterija yra small tipo, tai kiek laiko uzteks tos baterijos (ta prasme vienos dienos zaidimui jos pakanka ar reikia iskart galvot apie dar viena atsargine?) kiek suprantu dar reiktu nusipirkti papildomu detuviu, apsauginius akinius, sratuku ir komplektas kaip ir yra? (uniforma turiu) ar yra dar kazkokiu dalyku, kuriu butinai reiktu? del optikos: ar apsimoka imti pirma ginkla su optika (kiek suprantu, ja pakeisti paprastu taikikliu kainuotu gan nepigiai) ar geriau be jos? dar ne i tema klausimas: airsoftas LT zaidziamas visus metus? (su mintim, ar apsimoka pirkti ginkla dabar ar geriau sulaukti pavasario, kai lyg ir daugiau zaidimu turetu vykt) aciu uz pagalba ir informacija ;)
×
×
  • Sukurti naują...