Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TomCat

Members
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie TomCat

  • Gimimo data Birželio 9

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG G36ke 120m/s
  • Komanda
    Geriausia

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.airsoftgun.lt
  • ICQ
    0
  • Skype
    vidutis20

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lietuva, Elektrėnai

TomCat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Lietuvos, Lauko Uniforma, Naujo pavyzdžio, tą tamsesnę tokią.
  2. Perku naujo kamo uniformą, tą tokią žalesnę, naują. Su dydžiais ir kainom į pm. Miestas, Elektrėnai. Susisiekimas: PM. Taip pat perku g36 rankeną su įmontuota šiektiek artinančia optika. Su kaina PM.
  3. Šiaip gaila kad labai mažai foto, nėj vienoj nėra manęs :( O šiaip tai tikrai kvaili tie, kas neatvažiuoja į šitus žaidimus, žmonės labai stengėsi, bombos lagaminėlyje įrengtos profesionaliai. Važiuokit čia, o ne kažkur eit ant fragų. Nors ir pirmo lygio žaidimas, bet turbūt geriausias, koks rengiamas Lietuvoj (pirmo lygio). PROFESIONALIAI SURENGTAS ŽAIDIMAS!
  4. Labai dėkoju orgam. Buvo tikrai nesveikas žaidimas. Šalta mineralkė, vanduo, gavom dovanų gertuvę! Nesveikai paruošti spec efektai, įdomus dalykas su pinigais, parduotuve. Na ir mūsų ŠK parodė, kad nesam iš kelmo spirti, ir tikrai galim paprieštaraut senai temai, jog Jaunas = Debilas žaidėjas. Chebra, dėl įdomumo apie mūsų žaidimą, pakomentuokit, ir nuomonę apie Šaulių žaidimą :)
  5. Sveiki, kiek gaučiau už tokį kompletą: G&G SCAR-L (ilgas) (juodas) (gerai išlaikytas) (ant dėžės buvo kaina 1350lt) Instrukcija / CD diskas 3 Dėtuvės ( 1 metalinis bunkeris, ir du midcap (plastmasinis ir metalinis, po 110bbs)) G&G Bipod'as / ris rankenele. Kolimatorius Red Green (reguliuojamas ryškumas) (metalinis) Baterija G&P 1100mah beroc, 8.4v Vieno taško diržas (metalinis segimas) 2 metaliniai optikos ar konors tvirtinimo žiedai. įdomu pasidarė :)
  6. Perku karo policijos ant rankos užsidedantį raištį / antsiuvą. Tokį kaip čia. img] kainą jūsų miestas: elektr.
  7. Kam skirtas SCAR-L'e šitas daiktas? Jis pasisuka, į šoną, ir poto galima atgal atsukt. Gal yra žinančių ką jis daro? Koks jo tikslas?
  8. http://www.airstrike.lt/boyi-dboys-scar-tan-airsoft-rifle Kaip šitas? SCAR tai svajonių ginklas, kaip šį vertinat?
  9. Perku Neveikiančią :DD, granatos kopiją, kad išsitrauktų žiedelis, nusiimtų, ir išsisuktų. WWII granatos nedomina. Rašyti į PM. Miestas: Elektrėnai. Kainą siūlot jūs.
  10. Nepirma karta kyla itarimas del kitaicovu prekiu.
  11. Taigi domintų tokie antsiuvai Lithuania: Segamas virš vėlevėlės (pageidautina su lipučkos tuo daiktu kad priliptų prie naujo camo) Išminuotojas: Virš emblemos, taip pat su tuo. Taip pat naujo kamufležo palapinsiaustę. Kainą deriname, ir pasiūlymus darome pm. Dėkingas.
  12. Ok, kai tik galėsiu iškart atsiųsiu, turėtų būt rytoj ryte ar dieną.

  13. TomCat

    ASG Glock 17

    Sveiki taigi manajam ASG glock 17 yra tokia problema: dėtuvė užsifiksuoja, bet jei užtaisai ir šauni išleidžia visas dujas iš karto, o jeigu ją su ranka iš apačios dar pastumi, tai viskas gerai, bet kai iššauni, stūmoklis lyg užstringa(negrįžta į savo vietą), ir nepersitaiso. Gal kas susidūrė su tokia problema, arba turi idėjų kaip tai galima būtų sutvarkyti? dėkui, tomcat p.s. tos spyruoklės kur dedasi į stumokliuką, yra šiektiek įlenktos.
  14. Sveiki, taigi norėčiau keisti King Arms G36c į antrojo pasaulinio karo vokišką, arba rusišką ginklą. Galėčiau primokėti, ar pridėti kokių nors daigtų. Susidomėjusieji, prašau kreiptis į PM, arba į tel. nr: +37067409846 ( TIK SMS, JOKIŲ SKAMBUČIŲ ) Domina visi pasiūlymai, Tom Cat
×
×
  • Sukurti naują...