Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Graveris

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Graveris turinys

  1. jei kas dar turite minciu mano tema, prasau pasidalinti :rolleyes:
  2. dekui ponai tada uz informacija, siek tiek prasviesejau sia tema
  3. kas kam galvoj(kam nepasiseke, yra kitu vietu internete kur isisakyt), as rimtai apie ginkla ginklo broliams :rolleyes:
  4. faktas! paklausiau nepagalvojes :rolleyes: manau i kokius niekingus 300lt butu galima sutilpt ir turet siek tiek tobulesni ginkla, bet iskyla kitas klausimas, tai nebebus replika, ar zaidimo organizatoriams neklius toks "naujadaras"? is isores jis nesiskirtu (vidinio vamzdzio apsauga-duslintuvas)
  5. na su virsum tai aisku, o viduj - ilgesnis cilindras reikalingas tik del didesnio slegio ar paprasciausiai mano cilindro neiseis sujungti su vamzdziu?
  6. na esme supratau, bet biski nukrypom :) taip kad vadinasi imanoma pakeisti vamzdi, tarkim i precizini ir kas svarbiausia ilgesni ir daugiau nieko nekeiciant butu kaip bet kuri m-ke su baziniais parametrais? :)
  7. supratau, bet tarkim imant CA modelius, bazinuose modeliuose visas bb'so padavimas,ismetimas ir ginklo uztaisymas vienodi? cia gal kvailai klausiu, bet iki pergales :)
  8. dekui uz nusvietima, bet ar baziniame variante visu m klases ginklu "viduriai" ne vienodi?
  9. Sveiki. Ar iseitu i M15A4 CQB Compact imest kita (ilgesni vamzdi), tarkim nuo m16 :) Esu naujokas sitame reikale, tad prasau labiau patyrusiu pagalbos, priedeu nuotrauka bendram vaizdui :)
×
×
  • Sukurti naują...