Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Lukaz

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Lukaz turinys

  1. Aš irgi pritarčiau viršuje rašiusiems. Jei šaudysi į taikinius- pirk tam skirtus daiktus. Kas dėl to Co2 pagalvok ar tikrai verta, nes tie balionėliai nėra tokie pigūs, o su pistoletais labai greit išsišaudo :) Taip kad MP-512 už 300lt ir dar optika +50lt būtų daug geriau, mano galva.
  2. Sveiki, Ok, gal kvailas klausimas, bet neradau dar atsakymo niekur. (Gal blogai ieškojau?) -Kodėl, kai kurie postai yra tušti? (Pvz.: Nauja tema, pirmas postas tuščias, o visi kuo puikiausiai atsakinėja ir diskutuoja ta tema).
  3. Aišku, Jūs tik ir patvirtinote mano nuojautą. Pats gan artimai buvau susijęs su paintball, prisimenu, kokią aprangą duodavo nuomininkams.. Na, bet nemanau, kad verta pirkti AEG'ą tik tam, kad pabandyti ar patinka airsoft'as :) Tai jei pavyks sudalyvauti, manau, nenumirsiu :lol: Dabar tada dar vienas klausimas dėl aprangos. Ar jūs visi, kas žaidžiat, turit atskiras žiemines aprangas? Ar kažką tiesiog daugiau prisirengiat. Suprantu, kad bėgioti reik ir pan. Bet su švarkeliu juk neisi į kara :D :D Megstinis storesnis ir camufležinis švarkas?
  4. Sveiki, beieškant man reikiamo dalyko forume, visai susigundžiau ir pats pabandyti airsoft`ą. Kariauk.lt 01.16 planuoja renginį kaip supratau jų tinklapyje. Turiu pora klausimų. 1 Ar iš jūsų kažkas jame dalyvaus (geriausiai vilniečiai) 2 Rašo, kad duoda aprangą.. na ok. Bet ta apranga kaip skarmalas (vasarinė) ar normali šilta apranga. Suprantu, skambinti ir klausti jų reik, bet dabar savaitgalis ne darbo diena. Ir šiaip planuoju jau savaitės užsiėmimus :) Nujaučiu, kad apranga bus vasarinė, kurią reiks maukšlintis ant savų drabužių.. (nelabai praktiška) nuomonės? Žodžiu laukiu kažkokių respons'ų. Visai norėčiau išbandyti su kuo tas airsoftas valgomas :)
  5. Laba diena, Atsiprasau, kad ne i tema, bet neradau, kur kitur galeciau Jusu paklausti. Skaitant labai kliuna lietuvisku raidziu nerodymas. Speju, kad cia tik man vienam taip rodo. (pvz: http://host-photo.com/photo_hotlink.php?f=taisykles.png ) gal galetu kas nors patarti kaip sitai istaisyti? Tikriausiai reikia kazka pakeisti mano pacio kompiuteryje? Aciu
  6. as tai nezinau. Kazin ar apsimoka pirkti kinietiska kad ir pirmam kartui. Kazin paskui nebuna taip kad skupus moka du kartus :)
  7. Sveiki, Sorry, jei jau nuvalkiotas klausimas. Mane domintu preliminarios kainos pradedanciojo komplektui. Skaitant foruma susidare labai daug nuomoniu, kurios is ju yra arciausiai tiesos. Kaip perskaiciau- snaiperio komplektas ~3000lt. Ne ne, kolkas snaiperiu buti nenoriu, kas mazdaug rekomenduojama pradedanciojo komplektui, ta prasme kiek detuviu, kokios baterijos, liemene, ka dar vertetu tureti? Pagrindinis klausimas: kiek reikia tureti lietuvisku popiereliu kiseneje kad galetum jau normaliai zaisti? Naudotas/naujas komplektas? Dar vienas kl: Kiek bb'su jus issaudote per viena zaidima? aciu
×
×
  • Sukurti naują...