Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gedas1

Members
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Gedas1 turinys

  1. Sveiki, gal kam nebereikia M14 midcap dėtuvių, tinkančių TM/CYMA gamintojų aparatams, Pasiūlymai į PM
  2. Pirkčiau M14 CM midcap dėtuves, M14 optikos tvirtinimo kronšteiną, Sveiki, pirkčiau pavargusius ar neveikiančius M16 arba G36 ar G36k, Kaina pagal būklę pm, jei yra plius nuotraukas.
  3. Sveiki, priglausčiau neveikiantį M4/16 arba G36 (įvairias modifikacijas), gamintojas nesvarbu, o visa kita suderinama. Gediminas 867478949
  4. Dar nematytas šovinio panaudojimas, svarbiausiai, kad gamyklinis kūrinys:
  5. Sveiki, gal žinote, kokios didžiausios apimties yra gaminamas LK goretex'as. Niekaip nerandu informacijos.
  6. Sveiki, gal esate susidūrę su JG G3 SG1, koki būtų įspūdžiai, kaip laiko plastikinis korpusas, pagaminimo kokybė? (google ir youtube nesiūlinti kiek pats įsitikinau, tik G&G plastikiniu korpusu atitinka klipų apršą) Gal kokie netikę vidaus sprendimai? PS, gal kas netoli Kauno turi tokį gyvai apžiūrėti?
  7. Prisidėsiu prie temos. Jei taip rankos niežti tai: a) nedėk jokios galingesnės spyruoklės, B) pasikeisk įvores iš plastiko į metalines, c) susišimink tinkamai gearboxą (čia daug kantrybės reik) d) oro nuotekius susitvarkyk ( per cilindro ir cilindro galvos, nozl'ą pasikeisk jei leidžia, dar gali cilindro galvą nusipirkti) e) jei jau ilginsi vidini vamzdeli atitinkamą cilindrą paimk. Kai kokius dvidešimt kartų surinksi ir neveiks, nes variklis kais, sugikliai degs ar kažkas iš tos serijos galėsi drąsiai atmetinėti per galingą spyruoklę, per silpną motorą, per silpną bateriją ir visas kitas negandas. Antru etapu, kai mokėsi tinkamai šiminti, sureguliuoti variklio padėtį, tada jau daryk, ką tik nori. Tai toks kuklus patarimas.
  8. Bazinis aprašas pradedančiam airsofteriui http://www.airsoft-obsessed.com/airsoft-aeg.html
  9. M4 dalys 1. G&G plastikinis korpusas 34E (viršutinė bei apatinė dalys, tvarkingas su visomis dalimis). 2. G&G pistol grip su heat plate (2 vienetai) - 5,5E. 3. SR25 metalinis korpusas su visomis dalimis - 34E Siuntimas - suderinamas Lokalizacija - Lietuva Kontaktai - Gediminas 867478949 (SMS nebendrauju) ar PM Kainos derinamos.
×
×
  • Sukurti naują...