Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

arminas1

Members
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas arminas1 turinys

  1. Sveiki,Senai bezaideme, +arminas+netas. Kur zaidziame meskuiciuose? :(
  2. Forbija,juk neistirpsime :rolleyes: pasimsime kad is vidaus pasildytu ir lietus nebus baisus! :D
  3. Sveiki!Manau reikia pradeti registruotis sekmadieniui tai +arminas.
  4. Sveiki! Kas cia yra kad niekas nesiregistruoja, krize ar gripas? Jei iki siandienos vakaro bus uzsiregistrave tik 5 zmones,manau kad nebus ko rinktis.Ka manot?
  5. Pikai,visu pirma as ne Ponas,Niekados nereikejo manes laukti!O kad uzknisa tai jau yra teisybe ,ar komanda kuri nedalyvavo puse metu ir vadinasi komanda,ar laisvai samdomi,skirtumo nera, :) .Ryt susitiksime ir viska issiaskinsime,Su pagarba Arminas1 :blush:
  6. Orlovai nepyk bet mes rinksimes 9 val nes marinai ir taip pastoviai veluoja ,kol jie dar pasipuos, :blush: tegu vaziuoja issimiegoje! Nes pastoviai turime kazko laukti,tai jau pradeda uzknisti! ;)
  7. Vyruciai neuzmirskite kad laikrodziai bus pasukti,tuo labjau kai nedalyvauji ziadimuose nezinai kas kiek ruosiasi,ir patikek yra'" merginu'" kuriu reikia laukt valanda,o tai jau uzknisa,pasipuosti , sovoniu i mechanines apkabas galima prisipilti namuose :unsure: Tai kad siulau 9 o ne 10 !
  8. Kas nezino kur Zapalskiai,tai renkames 9 val ryto regitroje! :unsure:
  9. Sveiki,pradedu registracija musiui ZAPALSKIUOSE! + arminas ir +2zmogeliai, vienam is ju reikalinga nuoma. ;) Tiesa vis delto siulau rinktis 9 val o ne 10,nes bus naujoku kol jie susiruos,na ir is musu yra kurie labai ilgai ruosiasi ir visai negerbia nei savo ir kitu laika! Snake vardu rasantys tai liecia jus!
  10. Vyruciai,kodel niekas nesiregistruoja siam sekmadieniui? Bandykime registruotis paziuresime kiek zmoniu bus,tada nuspresim ar bus verta rinktis ar ne? tai + arminas :rolleyes:
  11. Turbut nerasi ne vieno kuris pasakytu ,kad pries :) Atsibodo jau meskuiciai butu gerai pakeist vieta! :)
  12. Jus vyrai uzsiregistruokite savo vardais,o tai SNAKE vardu rasote 4-5 zmones,kai reikia suskaiciuoti nebesuprantame! ;)
  13. Tai 10 val ar 9 val? Sakykit konkreciai,ar cia tokie megaliai yra kad negali atsikelt anksciai? :wacko:
  14. Sveiki Vyruciai,kraunam akumuliatorius,ruosiames sekmadieniui.Senokai bezaidziau tai +arminas!Registruojames drasiau,kuo daugiau tuo geriau! -_-
  15. Vyruciai registruokimes drasiau,manau kad paskutini ketvirtadieni renkames,paskui reikia atgaivinti sekmadienio musius! :rolleyes:
  16. Sveiki,,pradedam registracija+as.Ketvirtadieniui meskuiciai!
  17. Sveiki,pradedam registruotis +arminas,kuo daugiau zmoniu tuo idomiau! :)
  18. Sveiki vyruciai,ko taip niekas nesiregistruoja,tai as pradedu+ arminas ketvirtadieniu! Ka mastot? :)
×
×
  • Sukurti naują...