Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sanmarko4

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Sanmarko4

  • Gimimo data 04/20/1988

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&G SCAR L (desert)
  • Komanda
    Pirmiau reik sumastyt kam priklausyt noreciau labiausiai

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    sanmarko4

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius - Ignalina
  • Interests
    Airsoftas, dviraciu sportas, istorija

Sanmarko4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. nors auriuxa pazystu neperilgiausiai, tacaiu tikrai zinau, kad jam rankos is siknos neauga. Taip, kad nereikia Vini tokiu nesamoniu issigalvot kaip sakeles ismustu stikliuka. Jei kazkas bus daroma, tai bus daroma pries tai protingai apgalvojus ir gerai. Poto daugybe kartu akiniai bus isbandyti ir tik projektuj pavykus, bus pranesta cia forume ir idesim vaizdines medziagos patiems pasiziuret. Sutinku, kad tai gali butu ne taip saugu, taciau patikinu 100proc, kad tai zaidimuose bus panaudota tik tada jei bus gautas kokybiskas produktas. pease
  2. bandymo rezultatus pranesk ir mums sioj skilty. Nes jei bus geras daiktas, tai tikrai manau ne vienas is musu susidomes :D
  3. o ka tada pasiulyt daugiau galetum?
  4. na bent jau teoriskai tai turi but uztikrintas, nes daiktas kuris yra skirtas akiu apsaugai sioje srytyje, tai jis negali but suskaldytas. O siaip esant mazesniam biudzetuj siulyciau rinktis tinkliuka, nes pats radau suskilusiu sratuku, bet manau, kad toks pateks i akis mazai sansu. Turint daugiau pinigu imat gerus ESS su anti fog, dar koki purskaliuka ir problem solved.
  5. as paskutinem dienom narsydamas irgi buvau tokia pat isvada padares kaip ir Auriuxazz. Taciau del saugumo siektiek suabejojau, kai reguliuodamas Hop up garaze radau keleta sratuku suskilusiu per puse ir netgi smulkiau. Nzn ar taip daro visi sratukai ar ne, bet dabar zinau, kad ICS sratukai tikrai gali suskilt po smugio, o tada su akiniais kurie turi tik tinkleli akims jau nebesaugu.
  6. as nevisai klausiau, tik pasitixlint norejau, ar teisingai manau. dekuj uz atsakyma.
  7. WGC? galima placiau? o tai tarkim ta pati REDWOLF, is jos esat juk ka nors siuntesi? be problemu atejo, argi ne taip?
  8. ej, nagi vyrai, negi niex nesisiunciat ;) butu kazkokia nesamuone.
  9. Na kadangi si tema kaip ir siuntimosi, tai kogero sis klausimukas mono cia prigytu. Forume pavieniu yra pamineta, bet daug vienoj vietoj neaptikau, taigi manau, kad tiek man, tiek kitiem forumieciam, butu patogu pirkti, jei vienoj vietoj butu surasyta patikimi Eshopai. Tai gi jei bent jau del saves, tai noreciau susizinoti, kokiu zinote airsofto prekiu eshopu palaikanciu paypal? geriausia butu europos eshopai. Dekuj Beje, kadangi dabar i europos sajunga uzdrausta ivezti NI-CD akumuliatorius del kadmio toksiskumo, o vietinese parduotuvese ju jau beveik neliko. Tai gal kas esat siuntesi juos is e-shopo, nes tikrai nemanau, kad kas tikrina siuntinius, juk nei muitinej nei kur kitur niekas ju neispakuoja. Nebent jau butu ryskiai didelem raidem parasyta, uzdrausta preke europoje, sudetyje yra kadmio ;) kas tikrai neitikima, todel manau is e-shopu visiskai saugu siustis? ar esu teisus?
  10. Paulius (Sanmarko4) 1988-04-20 Vilnius-Ignalina M4 SIR
  11. na tokia cia ir problema. man tik buvo idomu ar niekas tokios traumos neturejes ir kas poto :lol: man ir paciam juokinga
  12. na jei per rubus kadangi visgi kamo nera apsitempe mazai jauciasi iki ten, tai tada dekuj uz atsakyma. O kas per tarpuvarte, tai juk pats puikiai manau supratai kad pakaruokliai, kiausiai. O per juos gavus :lol: geriau negaut :lol:
×
×
  • Sukurti naują...