Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

gedasgogeta

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Ruosiama
  • Komanda
    Nera

gedasgogeta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. As dar nezadu normaliai uzsiimti (tikriausiai ginklo nepirksiu), bet jei bus koks zaidimas, kur ir nepilnameciai gales lost ir bus nuoms, pabandysiu. O dabar as pleciu zinias. Nepykit airsofto asai, pasistengsiu nelyst jum y akis.
  2. Esu naujokas (beto nepilnametis), tad su finansais nera labai gerai. Pagrinde vyrauja kiek pastebejau dvi firmos gaminancios "prastus" ginklus, bet zmoniu atsiliepimai visai neblogi. As issirinkau 4 modelius, patarkit jei galit ka nors. D-Boys didziuojasi savo "ale" "Full Metal" sautuvais, bet ar ten metalas? Mano issirinktieji .: http://www.6mm.lt/airsoft_parduotuve/preke/208 http://www.6mm.lt/airsoft_parduotuve/preke/212 http://www.6mm.lt/airsoft_parduotuve/preke/194 http://www.6mm.lt/airsoft_parduotuve/preke/230 Yra 2 modeliai m4 kuo jie skiriasi (cia seip klausimas) .: RIS ir paprastas, ar RIS skiriasi tik dezute baterijai?
  3. O gal zinote is kur butu galima kokio nors spec. US padalinio apranga, liemene nusipirkt? Is anksto aciu.
  4. O koksai rastas tiktu butent musu Lietuvelej zaisti, ir jei galit parasykit, kokia liemene tiktu, ar yra gera. Aciu.
  5. Prasau pagalbeles, kokia apranga tiktu zaidimams miskuose, cqb? Kaip naujokelis, tai nelabai nusimanau, kokia maskuote derinama, kokia liemene butu galima pritaikyti. Man patinka US armija, ir jos apranga, bet niekur negaliu rast kur butu galima pirkt (ypac patinka spec. buriu). Aciu is anksto.
×
×
  • Sukurti naują...