Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Slimdevil

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Slimdevil turinys

  1. Nesenai isigyjau A&K SVD. Pradejau mastyt apie tiuninga ir pamasciau kad reiketu isbandyti isideti m170 spyruokle, pasikeisti hop-up'a ir dar galvoju apie vamzdeli. Koki vamzdi pasiulytumet? Maciau airsofte graiztvini vamzdi, bet kazkodel manau kad is jo naudos nera tiek daug kiek su precizika? Ar klystu? 6.01mm vamzdi ar koki dazniausiai springuose naudaja?
  2. 500 dabar parduotuvej medinis su dar ABS plastiko pakaitalais.

  3. Visai nebloga nuoroda radau apie vamzdeliu ilgiu itaka greiciui. Logikos yra pasiremiant fizika. Skaityti cia P.S. Atskirkit teksta nuo AEG ir Spring'u
  4. Buciau nenustebes jeigu butu parase kad ten buvo Rusu darbas... Jie visada iesko kalciausiu bet kur...
  5. Taip radau :) Beto db toks klausimas iskilo. Kaip visi zinome regejimas tokiuose dalykuose yra labai svarbus. "zabalas" puse praranda zaidimo. Tai sakykime zmogus jeigu nori naudoti akinius tai jam tik kauke iseina detis ( aisku tai nera labai patogu ) ar kas nors turi specialiu bajeriu?
  6. Dabar labai susidomejau, visose salyse kur Airsoftas yra nepilnameciai gali zaisti su rastisku tewu leidimu. O tai lietuvoj kitaip yra ar organizatoriai vistiek nesutinka ju priimti, nors jie ir nebeatsako uz juos?
  7. Noreciau paklaust kaune apart Armija ir civiliam yra dar parduotuviu kur butu galima isigyti,pasikonsultuoti del AEG? Taip pat jeigu yra zmogus kuris netingetu atsakyti i daugiau man iskilusiu klausimu, paaiskinti sistema airsofto buciau dekingas ( jei ka PM).
  8. Pilnai galima pasigincyti del pirkimo uzsienyje per interneta. Kainos yra zymei pigesnes vos ne per puse jeigu perki sakykim is skotu airsoft parduotuviu ISC modeliai vos ne 400lt pigesni ir del atvezimu nera problemu 15 svaru uz shipinima + su garantija, tik va jeigu tau reikes garantija atgal siuntimas ir laukimas vel tau kainuos kas aisku geriau yra lietuvoj pirkti. Del ebay nepatarciau imti nes: 1. Nuotraukose buna nauji, idealus ginklai, o ne karta atgabentas ginklas buna iskile, nubrozdintas, neatitinka aprasyma. 2. Aisku yra % kad tu jo isviso negausi. 3. Garantini gali pamirsti. 4. Mokesi uz shippinga ir dar sumokesi musu pastui nemaza suma nes kaip visi ginklai yra nemazi ir sveria nuo 3kg. Tai teks moketi arba uz turi arba uz svori. Geriau pasitaupyk ir pirk is lietuvisku parduotuviu arba "seneliu" kurie pardavineja :)
  9. Cia huntingo camo nesenai radau svetaine su ganetinai gerais camo :)
  10. Beto snaipo camo pilnai gali uz 300 litu nusipirkti kaip va toki ko yra per akis.
×
×
  • Sukurti naują...