Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

NoName

Members
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas NoName turinys

  1. Jeigu kas vaziuojate su GPS, forto kordinates: 54.862456,23.878226
  2. NoName G36k baze Marpat
  3. Nu uzsisakyk ta preke ir tau atsius i meila pilna kaina su siuntimu ;) tik nepamirsk, kad jei prekes verte su siuntimu virsija 70lt, ji apmokestinama
  4. Likau nusivyles Lietuvos pasto bei muitines darbo kokybe. Siuntinys is Hongkongo i Lietuva atkeliavo per 9 dienas, o is Vilniaus i Kauna - per 6 :lol:
  5. Ufas, kaljano kovotojas. AK47
  6. a) Ufas :unsure: 19 c) Kaunas d) AK47
  7. Kurio AEG viduriai isardzius paliko didesni ispudi? CA ar STAR? Ir kuo neitiko STAR apsodas su isoriniu vamzdeliu ? :) Pats laukiu STAR G36k, todel idomu suzinoti nuomone zmogaus, isrinkusio ji :)
  8. Tema issemta. Skaityk -TK- juodai parasytus zodzius tol, kol suprasi
  9. Galbut yra zmoniu, kurie siuntesi AEG ne per kurjerius(TNT, FEDEX, UPS, etc.), o per REGULAR AIRMAIL? Ar neiskilo problemu? Butent toki siuntimo buda pasirinkau pirkdamas is WGC...
  10. Taisykles sugalvotos ne siaip sau, o matyt del anksciau iskilusiu problemu. Lietuvoje tikrai yra imoniu, uzsiemanciu tokio tipo zaidimu organizavimu, kurios suteiks tau galimybe pazaisti. P.S. Man bunant 14 metu irgi atrode, kad as puikiai vairuoju automobili, bet motyvaciniu laisku i regitra nerasiau :) no offence
  11. NoName (Laisvai Samdomas) Marpat
  12. Visada is visko galima issilazdavoti ;) tada kodel visi zavisi Bergetu ir panasaus lygio zaidimais, o Lietuvoje iniciatyvos imtis ir kurti daugiau personazu bei komplikuotesniu scenariju nenorite? ;)
  13. Na, matau tik romelis suprato, ka bandziau pasakyti :ph34r: Ne, lukashenka, niekas manes neizeide ir nepazemino. Apibendrinus tavo zodzius - airsofto norma yra komanda. Noriu pasakyti, kad galima butu SOF'a padaryti koviniu vienetu, atskyrus ji nuo megeju. Tuomet zaidimo metu is SOF'u galetu buti formuojami teroristiniai/partizaniniai buriai(arba juos galetu samdyti komandos specifinems uzduotims/vaidmenims), kas padarytu zaidima realesni vien estetiniu poziuriu. Nes dbr vieni marine'sai vaidina teroristus, o kiti marine'sai greito reagavimo buri. Beto toks pakeitimas galbut sumazintu besikurianciu nerimtu komandu kieki, del ko ir pradeta si diskusija. Nenoriu nieko izeisti, bet sita klausima galima performuluot ir paklaust to pacio apie komandos. Tikrai yra daug profesionaliu komandu, bet tokios toli grazu ne visos.
  14. Na as galbut mastau taip kaip tu pries 5 metus, nes kaip ir sakiau SOF'o vaidmuo man atrodo patrauklus :winkwink: O butent del to, kad ten nera taip fainai ir keliu sia diskusija, galbut galime kazka pakeisti :winkwink: O del komandos, siandien niekas is susikurusiu nedomina, del rekonstruojamu daliniu.
  15. As ir neteigiu, kad turi buti priesingai :) tik sakau, kad apibrezus kas yra SOF'as, sukurus jam reglamentus ir ji padarius zaidimo personazu, zmones kurie nera komandose taip pat turetu galimybe zaisti normaliuose zaidimuose... Jeigu pasieksite to, kad norint tapti SOF'u neuzteks tiesiog sukurti posta forume, o reikes pasistengt labiau, tuomet zmones rimciau ir ziures i si vaidmeni
  16. Daugelis reiskiate nepasitenkinima del besikurianciu nerimtu komandu, kurios neatitinka reikalavimu ir neatlieka savo funkciju bei siulote grieztinti reikalavimus. Manu problemos reikia ieskoti priezastyse, kodel kuriasi tokios komandos. Mano galva todel, kad nesudaromos galimybes kitokiu budu tapti vertinamu bendruomenes nariu.
  17. Ne ta posta pacitavau :) Man buvo idomu, kiek galima isspaust is tokiu "eko" klases lazeriu uz 50lt ir panasiai :winkwink:
  18. Pacios LSB taisykles siuo atveju nurodo, jog straikbolas yra LARP tipo zaidimas(arba bent jau turi panasumu). "?aidime taip pat dalyvauja į komandas nesusibūrę ?aidėjai, kurie veikia kartu su ?aidime dalyvaujančiomis komandomis arba turi specifinį vaidmenį ar u?duotį." Galbut reiketu kalbeti apie SOF'us kaip apie zaidimo personazus(jie taip pat turetu buti bent is dalies reglamentuojami), o naujokams galetu buti sukurta nauja savoka. Tarkim kandidatai.
  19. Ir kokiu atsumu toks lazerio spindulys normaliai matomas?
  20. Manau labai taiklus pastebejimas apie laisvai samdomus. Diskusijos krypsta tokia linkme, kad laisvai samdomiems zaidimuose turetu nebelikti vietos, kas yra daznas pavyzdys rimtesniuose zaidimuose. Negi komanda yra butinybe norint zaisti? Man asmeniskai siuo metu laisvai samdomo kario (SOF) statusas atrodo patrauklesnis, bet ateities perspektyvoje matau, kad sis statusas neleis man dalyvauti rimtuose zaidimuose. O juk taisykles skelbia: "?aidime taip pat dalyvauja į komandas nesusibūrę ?aidėjai, kurie veikia kartu su ?aidime dalyvaujančiomis komandomis arba turi specifinį vaidmenį ar u?duotį.". O del maklaudinimo, jei norite si reiskini sumazinti, turite rimtai tuo uzsiimti. Tokie zmones ir ivykiai turi buti viesinami ir aiskinamasi situacija, o ne taip, kad mertviake nuolat kalbos apie maklaudus ir pasipiktinimas, o per zaidimo aptarima tyla...
  21. Sveiki, susidomejau lazeriniais taikikliais. Gal zinantys ir tokius dalykus isbande, galetu patarti kokio galingumo lazerininio taikiklio uztektu CQB/BackUp ginklui, kuris bus naudojamas nedideliems atstumams?
×
×
  • Sukurti naują...