Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

tjz

Members
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas tjz turinys

  1. Su gimtadieniu, Kestai! Kad į tortą nepribirtų parako ;)
  2. Su gimtadieniu, Džeimsai Trevetai, arčiausiai Chucko Norriso galintis būti žmogau :D
  3. Sveikinimai, Viliui gimtadienio proga :excl: :excl: :excl:
  4. Ačiū visiems ginklo broliams u? sveikinimus :)
  5. Su vasario 16 ir gimtadieniu, Audriau :D ypatinga data ypatingam zmogui ;)
  6. Gimtadienio progos sveikinimai, Dzeimsui dar zinomam Simo duchu generolo slapyvardziu... ;) sveikinu!!!
  7. Su gimtadieniu, tamsta daktaras Gedai :winkwink:
  8. Su gimtadieniu, Wilka! :D valio valio valio :)
  9. Surask 5 skirtumus 2009-10-17 ir 2009-10-18 :rolleyes:
  10. didziausi sveikinimai pankui!!! :wacko:
  11. Sveikinimai Guzui su gimtadieniu! 3x Valio!!! ;) Kestui su seima linkiu daug stiprybes, laimes ir istvermes auklejant jaunaji zaiba! :blink:
  12. Viena didziausiu problemu sioje situacijoje yra transporto apgadinimas norint ji sustabdyti ar pataikyti i zmones viduje su aeg, reiskia saudymas i transporta grieztai atmetamas. Tokiu atveju reikia saugiu* atstumu ant transporto pritvirtinti davikli rodanti transporto bukle. Pirma sovusi mintis buvo kiek kvailoka, taciau realiai pritaikoma - takeshi pilies tankai jei tokiu dar prisimenat :) mano sumanymas - ant tvirtinamo strupo galo deti +-50x50cm juoda plokstele lipniu pavirsiumi (arba kita sensoriaus varianta)i ka ir turetu saudyti zaidejai norintys sustabdyti transporta deja tai netinka blogu oru ar tamsiu metu :) bet vistik daviklio mintis man asmeniskai artimesne nei tikroviskesnis, bet sunkiau imanoma rpg isejimas ar pataikymas i viduj sedincius kai langai uzdari :huh: galima priristi balionus virs masinos, visi sprogsta - masina stoja :) p.s. atleiskit jei visai ne i tema ka parasiau ;)
  13. zaibo greiciu per miska su tokiais neprajudesi, bet komandoje jau senai buvo kalbama apie bendra transporta :)
  14. Nuotraukos ir filmuota medziaga i? ?AIBO objektyvo :D http://picasaweb.google.lt/tzvinklys/SunCity2009# http://picasaweb.google.lt/tzvinklys/SunCity2009II#
  15. Aciu ?aibui ir ko u? treniruotę :D O gerb. Nedvejok-kandidatuok galėjai ir kita foto idėti :)
  16. Nors dzeimsas ir buvo nusivyles, kad del vienu ar kitu priezasciu nepavyko padaryti visko kas buvo planuota, vistik zaidimas buvo pavykes :rolleyes: Aciu organizatoriams :)
  17. dalyvausiu. flecktarn, m15a4. :D
  18. 9.6V baterija uz 120lt jau bus 2000+ mah talpos, o tavo naudojami elementai kiek maciau yra 1200mah. Viena priezasciu kodel norejau gamintis baterija buvo didesne jos talpa nei galiu gauti parduotuveje, o 1000-1500mah beterijos kaina yra 70-80lt :) bet kokiu atveju patirtis turetu buti naudinga, o ir nicd tipo baterija dabar gauti nera lengva ;)
  19. Tas pats "baterijos gaminimosi" klausimas kankino mane gera menesi kai per dienas skaitinejau internete kaip kur ir ka reikia pirkti ir daryti norint "pigiai" pasigaminti gera akumuliatoriu, bet galutinis variantas gavosi, kad pora kartu be reikalo prasivazinejau po visa klaipeda ir nieko nepeses supratau, kad atsitiktinis dede is kinijos ar lenkijos man ta baterija pagamins daug greiciau, pigiau ir kokybiskiau ;) Taigi kaip ankciau pamineta cia ir bet kuriame kitame sios temos forume, gamintis paciam apsimoka tik turint visas reikiamas priemones ir labai pigiai perkant elementus :)
  20. Noreciau prisideti prie Kaljano kovotoju :D M15A4 baze, flecktarn :)
  21. kad per puse tai aisku, nes toki blyna kur ten ikisi :D tik tikejausi, kad perlituot nereikes, o ten viduj butu laidai kaip paprastos double batarkes :huh: sunku dabar apsispresti ar pirkti sita ir perdirbti bandyti ar paciam gamintis kazka didesnes talpos :) p.s. lemonoj yra ir 9000mah talpos batatrkiu, yra kas bandes kazka panasaus gaminti? :rolleyes: nors kaina vienos tokios kaip 8 2000mah tai gal neverta pinigu leist. Tik ar toks daiktas butu viskuom pilnavertis aisku nekalbant apie ikrovos laika.
  22. posted by Golf "Stai dar Lemonos produktas, kuriuo naudojuos ir kitiems patariu : <!-- m --> target="_blank"> target="_blank">http://www.lemona.lt/lemona/servlet/Ite ... ?id=314187<!-- m --> " idomu ar cia apie sita daikta kalba ejo? ar kas dejote i apsoda? kaip laiko po ilgesnio naudojimo? jei kokybe gera tai paciam gamintis tikrai nebeapsimoka :huh: http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=71968 aciu :rolleyes:
  23. Tokiam kiekiui informacijos surinkti ir daugmaz viska isiminti prireike poros savaiciu po kelias valandas kasdien skaitineti forumus ;) o cia viskas praktiskai idealiai glausta, suprantama ir aisku. Ne pro sali butu kazkas tokio apibendrinto padedancio naujokams pasirinkti ginkla, bet kai ju tokia ivairove tai giliai i ta miska neilisi :) aciu SigSauer +rep
×
×
  • Sukurti naują...