Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

pincodas

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie pincodas

  • Gimimo data 04/19/1980

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK-47
  • Komanda
    K-K team

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jonava

pincodas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki. Kad nekurt naujos temos - parasysiu prie tos pacios. Vis dar nenusipirkau precizinio vamzdzio, kadangi saitas is kurio uzsakinejame, neturi sandelyje. Vieno pasisaudymo metu susidomejau graiztviniu vamzdziu. Noriu spec. patarimo. Ar imti vamzdi kaip ir priklauso pagal charakteristika AK-47 ginklui, t.y. 455mm., ar geresnis variantas butu, jei imciau 510mm? Bandziau saudyti is kolegos ginklo, kuris isidejes graiztvini vamzdi. Taiklumas tikrai juntamas, bet suvio atstumas sumazejes, kas man nepatiko. Taigi kas geriau ar precizinis 6.03 paprasztas vamzdelis ar geriau graiztvinis?
  2. Na viskas, apsisprendziau po paskutinio posto, kad pirksiu gera precizini vamzdi, ta prasme toki koks "kalasui" priklauso pagal charakteristika (455mm). Dar toks reikalas, del garso slopintuvo. Ar nesumazes m/s suvio metu, nes ant realiu ginklu, garso slopintuvas siek tiek sumazina m/s.
  3. Dekui uz info. "Glusako" problema issprendziau. Laukiu daugiau nuomoniu. Ar asiptvirtins mano variantas glusakas + ilgesnis vamzdis.? Ta prasme ar su ilgesniu vamzdziu isgausiu didesni taikluma. Tiesa ir su kokio diametro skylute vamzdi geriau imti 6.04 ar 6.03 mm? Aisku, kad 6.03mm geriau, bet ar nestrigs man BB`sai. Su, kuriuo vamzdziu turesiu maziau problemu. Klausimai skamba primytyviai, bet velgi paprasysiu nepult. Kaip sakoma, gyveni, klausineji, mokaisi ir isimeni..
  4. Sveiki. Noriu savo AK-47 isideti precizini vamzdi, bet ilgesni, nei esamas. Dabar yra 455mm, o noriu pasikeisti i 510mm. Tuos lisnus 55m, noriu paslepti po silencer'iu. Taigi, kas galite padeti siuo klausimu. Koks silencer'is tiktu AK-47. gal kazkas jau esate dares sau tokia kombinacija? Busiu dekingas uz bet kokia info. Tik nepulkite manes, as naujokas, jei ka... :) P.S. jei kazkam kils klausimu, kodel as noriu isideti ilgesni, nei priklauso pagal charakteristika vamzdi, tai iskart galiu atsakyti... Manau ginklas ilgesniu vamzdziu, bus taiklesnis. Teoriskai bent jau taip turetu buti.
  5. Taip, kur tie dantukai, as su ranka laikau. Leksiu i parduotuve konsultuotis. Dekui tau uz info. :)
  6. Kas tie picatinny begeliai? :) Siaip zinok, reikia kazkokio perechodo, nes, jei ant to begelio priekyje uzdedu optika, tai ji gaunasi per toli nuo akies. O arciau buozes, virsuje yra nuimamas dangtelis. Ant jo nesimontuoja optika. Zodziu kaip suprantu su ginklu, reikia vaziuoti i parduotuve ir ten man paaiskins... :)
  7. Nelabai pagaunu apie ka tu cia sneki, naujokas dar :rolleyes: imeciau fotke savo AK'ashkes :) Paziurek ir pasakyk ar imanoma perechoda nusipirkti, ta prasm ear montuojasi ant tokio ginklo. :)
  8. Nu siaip 0.25gr. gan toli skrenda ir nelabai matosi pataikau ar ne. Nors ir kitaicas pas mane, bet pradziai man tokio per akis. Uzteks kolkas ir su situo kojas apsilti, o veliau ziuresiu. :) Noriu pabandyti su optika pasnaiperiauti biski :) Jei nieko nesigaus , mesiu i kampa. Dekui tau uz info, welside.
  9. Sveiki. Pries menesi nusipirkau AK-47, kitaicu gamybos [JG]. Turiu nenaudojama optika, tai va noreciau uzmesti ja ant "kalasho". Kas paaiskins koks laikiklis tiktu, butent ant sio sautuvo modelio. Busiu dekingas uz bet kokia info. P.S. pokemonu nevadinkit ir eziukais nemetykit :D Metuosi optika tam, kad pamatyciau maklaudus, nes tarp tu su, kuriais zaidziu atsiranda tokiu...
×
×
  • Sukurti naują...