Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DViL

Members
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas DViL turinys

  1. Dalyvauju zaidime + mokymas (jeigu dar atsirastu vietos) http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13219-kos/
  2. 1) Kos (Konstantinas) 2) 33 3) Vilnius 4) AKS-74N (115ms) 5)
  3. Aciu orgams uz zaidima! Patiko! Savanoriai daznokai "maklaudino", turbut bijojo nuo vado gauti "minusu" tarnyboje?:) Gaila ISAF antra diena ankstokai pradejo isvedineti kariomene is musu (Taliban) zemes...:) Beje, ISAF, jeigu granata is granatsvaidzio sprogsta virs galvu - reikejo kaip ir palikti "padangu" baze, zirniu lietus plius vistik taisykle 10 metru, o ne 5 kaip nuo granatos:) O siaip viskas super! Skaniu grybu:)
  4. T.y. buvot salia bazes pasislepe? Jeigu taip - kur? Pvz jeigu 12 val buvo link baznycios, tai ties kuria valanda buvot pasislepe? Nes irgi kuri laika sedejau pasislepes ir stebejau aplinka:) Matyt atejot anksciau arba is kitos puses.
  5. Yes, for lot of players it was first Stalker game, because it is only second stalker game in Lithuania. I hope, that it would be better costumes next time:) Whast is the level of Stalker games in Estonia, how you think? How many people during game? How long lasts Stalker games? What is the price of "ticket to Zone"? Can you post link to photos from Estonian Stalker games. It is just interesting:)
  6. Aga, Milsim, cia reiskia ant jusu uzsiroviau prie karjero is kitos puses velai vakare:) pastebejau judesi, pasislepiau, bet jus mistiskai dingot:) Monolito kunigui respect, charizmatiskas:) "оооОООооо Монолиииииит!!"
  7. Zaidimas super! Orgai malaciai! Blogai, kad ne visi zinojo, kaip isejus is mertviako gauti zaidejo kortele. Kelis nusoviau, o jie jau senei nebeturejo korteliu. O kas nors pastebejot milsimerius zaidimo metu? Jie mus stebejo:)
  8. Turim:) Pasiimsim, taciau turim ir Gorka. O oras gali buti siek tiek lietingas ir nakti vesoka, t.y. Gorka labiau tinka. Na ok, aisku, del anturazo reikia kazka sugalvoti. Svarbiausia, kad nakti nelabai "spindetu":)
  9. Tai kad as puikiai zinau lietuviu kalba ir tikrai man visiskai nereikalingas brifingas rusu kalba :P Manau cia tik del estu.
  10. gerai ar blogai, kad 91 pas mus nebuvo Grozno. Tikiuos filmas pasirodys pacifistiniu! o ne atvirksciai. Nuo filmo vidurio - labai daug tikru smulkmenu. Kas neturi laiko perziureti pilnai - negaiskit laiko:) Fcuk war! Filmas apie 3 draugus cecenus-ingusetus ir ju zmonas. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-Ow8aKtge4M#t=4196s
  11. Noreciau pasisakyti del vandens - jeigu bus karsta ir teks pabegioti - neturejimas vandens gali blogai baigtis. Kas kada nors patyre netiketa organizmo nusausinima - mane supras. Viena karsta diena varzybose vos nepraradau samones, nes tiesiog po rytines arbatos visa diena nekreipiau demesio, kad norisi gerti.
  12. Sveikinu su geguzes 8 ir 9d Pegales sventem! Teko pabuvot D-Day vietovese pries kelias dienas, stai fotkes (vieta galinga ir idomi): https://picasaweb.google.com/102533321386047042887/DDayNormandie
  13. Pirkciau metalini "shompola" nuo AK automato (sena pameciau, automatas DBoys). Tas variantas, kuris ilgesnis. PM
  14. Pajuokavo:) http://www.youtube.com/watch?v=ygfBwPN2-cc&feature=share
  15. Tai kad jiems negalima nei graziai gyventi, nei duoti interviu. Dar idomus pastebejimas, 0.20h "vagys" draugiskai bendrauja su Specnaz`o veteranu ir instruktorium Sergej Badiuk. Suprantu, kad Rusijoje visko buna ir viskas labai sudetinga, bet tai tikrai nenormalu :angry: Gal neveltui jis dabar "buves" specnazovcas:)
×
×
  • Sukurti naują...