Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

tadas666

Members
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas tadas666 turinys

  1. 1.Donatas 2. 22 metai 3. Kaunas 4. ICS AK-74su, bazinis
  2. busiu, taip pat: Efka22 Svetoj
  3. standartine ICS juoda tokia :ph34r: paskaites foruma supratau kad ta guma reikia keisti? tai cia gal systema geriausia butu ar madbull?
  4. aciu :ph34r: atsirado beda dabar kad keli bb's veinu metu lekia, bet radau tema forume, tai pasiskaitinesiu
  5. aciu uz pasisakymus, tai dabar pries surenkant ginkla hop up guma, vamzdi, ir ta daikta i kuri kisasi vamzdis su guma supurksti silikoniniu tepalu?
  6. Sveki, turiu ICS mp5 bazinis variantas, pradzioje visi BB's +/- viena trajektorija saudydavo. Praejus 5 zaidimams pradejo kas 3-4 saratas isvis ne i tema saudyt, na apie 60-70 laipsniu nukrypdamas nuo tiesios trajektorijos. Issiardziau ginkla (tai dariau pirma karta) galvojau hop up gumele uzsinesusi, taciau viska apziurejes neradau nei kazkokiu siuksliu nieko, vamzdis irgi pakankamai svarus. Tas plastmasinis daiktas i kuri kisasi vamzdis su hop up gumele uzmauta irgi svarus. Nesuprantu kame kampas? Paskutiniai zaidimai vyko jau pasalus, gal cia ta gumele nuo salcio susitrauke ir grybaut padejo? Kaip ir minejau ardziau ginkla pirma karta, dabar stovi isardytas nzn ar surinkti, ar dar i kazka demesi atkreipt....
  7. noras buvo, bet biski per velai parasei ;) kaip del sio savaitgalio sekmadeinio?
  8. man ir idomu ar rytoj rinksis kas nors lengvam pasisaudymui?
  9. Aga as ir to paties paklaust noreciau, is mano puses gal 4 zmones prisijungtu, jei butu...
  10. Sveiki, kiek planuojama zmoniu sekmadieniui? Ir jei galima apie kedainius info kokios....
  11. Geras zaidimas, dekui organizatoriams :) su cheminiu ginklu kai wisi mirem pastate tai prigavo gerai..... :winkwink:
  12. Kaip del nuomininku? juk tik forume registruotiems galima, ar kaip?
  13. Priesam neteko isbadyti, nes nebuvo dasigave iki dezes, bet patys isbandeme kai keitemes pusemis, efektas geras :) net netikejau kad suveiks.... :)
  14. Noriu paklausti ar butu nuomai salygos, gal su keleta draugu atvaryciau??? visi zaide airsofta, tik savo aeg dar neturi...
  15. Na tiesa sakant suabejojau, kad susirinks zmoniu pakankamai, nes pasisakymu tai nebuvo praktiskai...oras buvo vakar super, gailiuosi kad neatvariau....na kitakart butinai prisijungsiu ;) B)
  16. a) Tadas B) 22 metai c) Kaunas d) ICS MP5 SD5, bazinis
  17. Kiek mazdaug zmoniu bus ryt?... nes is pasisakymu tai nieko gero...
×
×
  • Sukurti naują...