Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

doo

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    sniper
  • Komanda
    doo

doo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Nu va nors i bendruomene. Nepeikit manes taip. Noriu bandyt ir nuo kazko pradet. Ginkla gavau nebrangiai tai vat.
  2. Kokie atsiliepimai apie si ginkla? MP5 A5 air soft ginklas. Komplektacija: AEG 2 dėtuvės hi-cap Apsauginiai akiniai Duslintuvas Electric crosshair gun sight 4.8V Ni-MH baterija Pakrovejas Instrukcij a
  3. Ziurejau ziurejau ir pagalvojau gal jamti si ginkla http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-en...-M92F-M84B.html. Kokia jusu nuomone ir ar nebus problemu del parsiuntimo? Tikrai labai dekui uz issamius atsakymus zaliam. Na jei jau sport line tai radau toki sautuveli http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-en...-SPORTLINE.html Kokia nuomone apie ji?
  4. Tai geriau pirkti AEG pistoleta? Ir dar klausimas: Kiek mazdaug uztenka balionelio CO2, jei sugalvociau toki pirkti, ar geriau negalvoti?
  5. Taip supratau, kad GBB pystikai nieko gero? Tai kas daryt, koki pirkt pamegint? O kaip kinietiski? Jie ir pigesni, gal kaip neprofesionalui pradziai gerai? O sakykim toks butu geras? http://www.6mm.lt/airsoft_parduotuve/preke/319
  6. Knisausi, bet radau tik pavienius atsakymus, o konkreciai man dominanciu klausimu atsakymo neradau. Taigi, nurodomi yra tokie ginklu tipai: AEG - Automatic Electric Gun - Visi elektra varomi ilgi ginklai; AEP - Automatic Electric Pistol - Elektra varomi pistoletai; GBB - Gas Blow Back - Ginklas naudojantis dujas. Suvio metu slankioja spyna, imituodama kovini ginkla; GNB - Gas No Blow Back - Ginklas naudojantis dujas. Suvio metu spyna nejuda; CO2 - CO2 duju balionelius naudojantys ginklai; Spring - Spyruokle. Taip pat taikoma ginklam, kuriuos reikia ranka uztaisyti pries kiekviena suvi; Klausimas: Kuris is siu tipu yra realistiskiausias?
×
×
  • Sukurti naują...