Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

list83

Members
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

list83 Pranešimai

  1. Kas del rusu uniformu, tai kiek zinau jie visad turi omeny dar ir "issiskalbimo" faktoriu, nes medziagos kokybe prasta ir greit blunka.

    Beje, karta stotelei maciau du Lietuvos kareivius viena tamsiu camo, kita sviesiu (labiau patiko) - ar skirtingos partijos, ar irgi kokybe nekokia?

    skirtingos partijos. neseniai gavau is naujos partijos - tai ji sviesesne negu praejusiu partiju. atrodo kad ir gamintojas kitas...

  2. turiu ICS M4 RIS, nusprendziau, kad maiso man ta plastikine lazerio dezute su baterija ir kad netycia kada gali nuluzti.

    kaip suprantu isidejes normalia buoze, galeciau baterija kisti i ja.

     

    klausimas toks: is kur gauti ICS gunui compatible buoze Lietuvoje? kiek ziurejau ivairias dalis redwolfairsoft ar intrudershop'e, ten ics stocku visai nera.

    ar tiktu CA (ar kitu firmu) gaminiai?

  3. Kitas aspektas : ta pakroveja (400lt) deretu isigyti visiem kas nori kad akumai tarnautu ilgai (NiMh, NiCd ir pan). Tas pakrovejas krauna visu tipu akumus (net Pb), yra spec programos kiekvienam akumu tipui.

     

    tai koki chia pakroveja reklamuojate ir kur parsiduoda? :ph34r:

  4. Nusipirkau SIG P226, uzpildzius dujomis pirma karta issaude 2 trecdalius apkabos ir baigesi, su tolesniu pildymu issaudo max 10-8 shuvius ir dujos vel baigiasi.

     

    klausimas: ar gali taip buti del blogai sureguliuotu ventiliu, ar tiesiog detuve dujas leidzia?

     

    gal kas turit toki pati, pasidalinkit savo patirtimi kas liecia sita modeli.

×
×
  • Sukurti naują...