Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

virtualas

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    MP5-A4, mk23
  • Komanda
    K-K Team

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kkteam.lt
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Jonava

virtualas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Musu klubo nuostatai nepriestarauja LSB taisyklems ir nenurodo "isskirtiniu atveju kiekio".
  2. Butu labai idomu suzinoti, kokie tie nesklandumai ir del kuriu naujoku?
  3. na as irgi noreciau prisideti prie padekos burio :mad: tikrai didelis dekui f.a.s.t. uz saunu zaidima, labai patiko ir tikiuosi sudalyvauti dar ne karta. mano manymu plotas buvo gana normalus, nes as azarta didesni pajauciau kai tenka eiti misku ir nezinia ko laukti. Taip pat yra nebloga vieta gaiziunuose ten buves aero dromas kur taip pat yra daug pastatu, labai tinkamo relijefo miskelis (apkasai, kalneliai ir pan) ir uodu maziau kadangi ten sausas miskas. Seip kada idomu ir ten butu susiorganizuot pasipliekt. Jei dar nebuve ten.. :mad: Na gal organizatoriai labai nepyks, bet kadangi taip pat vietinis ir is sportinio intereso, pasidomejau del to aplinkosaugininku klausimo: tai nei medziotojai nei kas panasus negali draust mum ten eiti nebent nachaliskai pradetume samanas raut :mad: lygiai tas pat yra su vienu medziotoju bureliu kuriu plotai netoli lokes pedos kuri organizuoja keturaciu pasivazinejimus tai jie irgi negali draust jiem vazinet nors vienas keturatis uz 20 airsofto kariu daugiau garso skeidzia :) tik del relijefo gadinimo aplinkosauga nubaust gali. Na bet cia seip iterpiau minti tokia gal kam bus idomu. Dar karta dekui visiems uz zaidima ir silta naujoku sutikima :mad: tikiuosi kita kart taip pat smagu bus.
  4. Dalyvausiu. virtualas MP5-A4, MK23 (bazes) Ilgas Ak47s (baze), M9 kaileris PJ4 (baze)
  5. Atsiprasau del skilties, taciau pamaniau kad apie ginklus ginklu temoje ir deretu uzvesti. Noreciau isgirsti jusu nuomone apie si ginkla: taiklumas, galia, mobilumas, patikimumas. Gal kas toki jau naudoja ir galetu pasakyti atsiliepimus apie ji arba yra susidares nuomone.
  6. Sveiki, Siuo metu turiu MP5-A4 modeli: labai smagus, nedidelis ir gana lengvas ginklas bet noreciau pameginti ir kitoki. Galvoju apie Steyr AUG A1 Military kaip manot ar verta imti ji? ar geriau pasirinkti sena gera kalasnikova arba m15 :)
×
×
  • Sukurti naują...