Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SSS

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie SSS

  • Gimimo data 02/20/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

SSS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Suprantama. Del to jusu unimogas arba: a) Yra transporteris su ryskiu raisciu i kuri ir is kurio (butinai) saudyt negalima. :) Nedalyvauja zaidime, nes nera jokio noro stabdyti musi kai ivaziuoja unimogas. O dar juk galima panaudot kokias nors plokstes ar siaip kokia apsaugine plevele stiklams, uzdengti veidrodelius plastmasiniais kibirais ir pan. Manau tokios problemeles issprendziamos labai nesunkiai. UAZ, unimogu ir kt. busimo lengvojo karinio transporto lyginti su tanku geriau nereikia, juk tanka kerta tik RPG, o musiskius naikina ir RPG, ir granatsvaidziai, ir granatos ir net atskirus keleivius bbsai. Manau visai logiska, kad tai vis del to ne tankas, o tiesiog karine masina (hamvis ar uazikas)
  2. Jeigu laikomasi nustatyto saugaus atstumo joks turtas yra neniokojamas. Lygiai taip pat kaip ir zmoniu sveikata jeigu laikomasi saugaus atstumo yra neniokojama. Na, o jeigu jau vazineji su bet kokiu auto musio zonoje (kaip pvz. visa Sun City teritorija, Vismaliukai ir t.t.) jau rizikuoji savo automobilio "apniokojimu". Del to siulau arba grieztai atskirti tiesiog transporterius ir karines masinas arba paprasciausiai palikti tik karines masinas. Juk jeigu bijai vilko, tai i miska geriau neit. P.S. Esu vienas is to UAZ seimininku - kad nepagalvotumet, jog esu saudymo i svetimus automobilius maniakas. :)
  3. Drausti saudyti i automobili butu neteisinga - isvaizduokite musio ikarsti, ivaziuoja automobilis - visas saudymas sustoja. Negerai. Automobiliu zymejimas labai neblogas dalykas - nepazymeti automobiliai butu kariniai, i juos ir is ju saudyti galima. O pazymeti (bet kokios spalvos ryskiu raisciu ant antenos) automobiliai butu nekariniai - i juos saudyti negalima, taciau is ju irgi saudyti negalima. Tokie butu skirti tik transportavimui. Ir jeigu toki sutinki pakeliui - gali nukalt su RPG. Nors mano nuomone automobilis yra lygiavertis zaidimo dalyvis ir zaidimo kokybe tik isaugs jeigu karo zonoj nebus automobiliu i kuriuos negalima saudyti.
  4. Labai reikalingos sios taisykles, kad nebutu nesusipratimu. Asmeniskai man labai patinka, kad auto galima sustabdyti povamzdinio granatsvaidzio suviu - logiska ir dar vienas panaudojimas siaip jau nelabai panaudojamam prietaisui, kuri daugelis turi. Milsim zaidejams turetu patikti RPG tampymasis. :) Zodziu super.
×
×
  • Sukurti naują...