Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Wormboy

Members
  • Pranešimai

    71
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Wormboy Pranešimai

  1. paskaiciau kad dauguma naudojates taktinemis liemenemis ir iskilo klausimas. ar kas naudoja paplildoa general purpose dirza susidet visokioms smulkmenos (pvz bb'sams, speedloaderiams ir t.t.)? jei taip butu malonu jei papasakotumete ka naudojate, ju privalumus ir minusus. dekoju is anksto

  2. pas mane tai su baterija (truputi ne ta baterija bet www.uncompany.com rasoma kad svorio skirtumas 225g) ir apkaba sveria ~3,5Kg bet nepamirskim kad i apkaba privarom n bbsu tai ir gaunam tuos 4 kilus kurie yra aprasyme, body full metal iskyrus buoze, begiu apsaugos ir ris rankana. man asmeniskai paemimas superinis nes reguliuojasi buoze tai gali laikyti kaip nori (artimu ir tolimu paemimu). kaip veikia pasakyt dar negaliu nes neina imontuos baterijos truputi per stora isigyjau :D www.wolfarouries.co.uk vyrai nekompetetigi siuo klausimu. kiek su viniu kalbejau perkant si modeliuka geriau kartu isigyti kolimatoriu nes komplekte nera priekinio taikiklio mat sitas modelis pritaikytas tik kolimatoriu megejams, mechaniniu taikikliu taikytis yra problematiskiau.

     

    klausimas viniui o ten pas tave nuotraukose kartais ne kitas modelis? nes bent jau pas mane tai buoze ne sulenkiama o special forces?

  3. Bet vistik truputi tinginys tas vyrukas....

    Del AEG- atsidarai visas, Lietuvoje esancias inetines parduotuves ir ziuri kainas.

    Ekipuote- tegu pavarto AIC tinklapi.

    Susirinks minimalias kainas pigiausiu daigtu.

    O MAX kainos- cia jau fantazijai ribu nera.

    Tiek AIC, tiek kitur ras ne viena prabangu dalyka:) Apie "ebeju" as isvis tyliu....

    buvau atsidares visas lietuvos ir uk e praduotuves lyginau kainas verciau litaisi siuntimasi primeciau ir vsio takoje. bet kai esu naujas galvoju gal ka praziuriu gal ka kitaip prasukt galima todel jusu visu ir klausiu

     

    pinigai airsoftui:

     

    500 - 1000 - pradedantysis

    1000 - 2000 - megejas

    2000 - 4000 - (jei sugebejimai leidzia) profesionalas

    4000

     

    cia buvo kalbama apie islaidas tik ginklui ar visai irangai?

  4. Idomumo deliai pasiziurek jo greitosauda ir BB'esu kainas..... :)

    maciau as ta greitosauda ir bb'su kainas. o dbr i tema ziurinejau kainas po interneta ir pamaciau http://www.hobbytron.com/AirsoftRifles.html prasideda nuo 10$ aisku cyma viskas tuo pasakytabet nesvarbu (isivaizduojam kad koks studentas turintis vos keleta litu o nori zaist nors uzmusk) plius atsisiuntimas tebunie 20$ grubiai paemus ginklas 100Lt dametam kamufliaza uz koki 50Lt nudrosta is kazkur kerzai su nuplysusiu priekiu ir startui uztenka kokiu 200-300 Lt imanomas toks varijantas ar cia svajuko dramblione?

×
×
  • Sukurti naują...