Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Wormboy

Members
  • Pranešimai

    71
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Wormboy turinys

  1. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/9800-wormboy/
  2. Pirkciau G&G gearboxo rema antros kartos. veiksmas Kaune bet galima siusti mano saskaita. del kainos susitarsim. kantaktai PM
  3. 1) Wormboy, Mindaugas 2) 27 3) Kaunas 4) G&G CQBS (125 m/s) 5) http://pics.lt/image.php?di=2CX0
  4. buk paasveikintas tautos teveli :blush:
  5. sveiki, sorry kad varau off topic bet man kylo klausimas. ka reiskia kai karo metu is karininko yra paimama amonicija is pistoleto? tipo aciu batia bet taves nebereikia ar dar turi kokia kita reiksme? dekoju
  6. nu lietuviu kalba tai sunkiai manyciau imanoma tokia medziaga gaut nebent kaip minejo auriuxazz tik tiesiaiis lk atsargu, taciau turiu amerikonu literaturos (kiek senoka taciau geriau negu nieko) knygu sarasas prikabintas jei kam ko reikes kreipkites per pm. ps.: yra dar kelios knygos kuriu nera siame sarase Military_Training_E_Books.txt
  7. paskaiciau kad dauguma naudojates taktinemis liemenemis ir iskilo klausimas. ar kas naudoja paplildoa general purpose dirza susidet visokioms smulkmenos (pvz bb'sams, speedloaderiams ir t.t.)? jei taip butu malonu jei papasakotumete ka naudojate, ju privalumus ir minusus. dekoju is anksto
  8. ka manote apie butent aic parduotuveje parduodama CIRAS liemene? ar ji geros kokybes ar patartumete pabrauzinti ibejuj brangesnio bet geresnio varianto? gal kas ja turi ir gali pasidalint savo ispudziais?
  9. pas mane tai su baterija (truputi ne ta baterija bet www.uncompany.com rasoma kad svorio skirtumas 225g) ir apkaba sveria ~3,5Kg bet nepamirskim kad i apkaba privarom n bbsu tai ir gaunam tuos 4 kilus kurie yra aprasyme, body full metal iskyrus buoze, begiu apsaugos ir ris rankana. man asmeniskai paemimas superinis nes reguliuojasi buoze tai gali laikyti kaip nori (artimu ir tolimu paemimu). kaip veikia pasakyt dar negaliu nes neina imontuos baterijos truputi per stora isigyjau :D www.wolfarouries.co.uk vyrai nekompetetigi siuo klausimu. kiek su viniu kalbejau perkant si modeliuka geriau kartu isigyti kolimatoriu nes komplekte nera priekinio taikiklio mat sitas modelis pritaikytas tik kolimatoriu megejams, mechaniniu taikikliu taikytis yra problematiskiau. klausimas viniui o ten pas tave nuotraukose kartais ne kitas modelis? nes bent jau pas mane tai buoze ne sulenkiama o special forces?
  10. neplanuoju iskarto visko pirkti. visas ateis su laiku tiesiog isanksto domiuosi planuoju lesas ir panasiai. o del sunkaus priekio galiu pasakyti kad suo ir kariamas pripranta :ph34r:
  11. o prozektorius (tvirtintas prie sono) nemaisytu m203 granatu keitimui? arba lazeris neuzstotu eotecho?
  12. imam sita http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...;productId=1132 prie jo dedam tokius priedus http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...p;productId=779 http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...;productId=1141 http://www.wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/...&id=552A651 http://www.wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/...&id=LAS2STA klausimas butu toks: ar lazerinis taikiklis neuztos eotecho (montuojamas ant mazo reilo) ir ar prozektorius (montuojamas ant desinio ginklo sono) netrugdys lengvai prieit prie granatsvaidzio?
  13. http://arsenal.lt/lt/katalogas/index.php?a...p;productId=724 o sitas salmas kaip? jei ir sitas s. tai koki tada siulytumet?
  14. buvau atsidares visas lietuvos ir uk e praduotuves lyginau kainas verciau litaisi siuntimasi primeciau ir vsio takoje. bet kai esu naujas galvoju gal ka praziuriu gal ka kitaip prasukt galima todel jusu visu ir klausiu pinigai airsoftui: 500 - 1000 - pradedantysis 1000 - 2000 - megejas 2000 - 4000 - (jei sugebejimai leidzia) profesionalas 4000 cia buvo kalbama apie islaidas tik ginklui ar visai irangai?
  15. as tai to plasmases gabalo nenoriu turiu jau nuziurejes laukiu tik kol atgabens pas aic ir jamu. o del to eotecho uz 500$ galvoju todel ir klausiu kas ten per navarotas tas suderinamumas su nvg
  16. imant anksciau mineta studenta tai niekas su tokiu i lizinga nenoretu lyst. o kokios kainos sukasi taikikliu psaulyje? visi tie kolimatoriai raudoni taskai optikos EOTechai? esu rades viena EOTech raso compilable with nvg kaip tai suprast?
  17. maciau as ta greitosauda ir bb'su kainas. o dbr i tema ziurinejau kainas po interneta ir pamaciau http://www.hobbytron.com/AirsoftRifles.html prasideda nuo 10$ aisku cyma viskas tuo pasakytabet nesvarbu (isivaizduojam kad koks studentas turintis vos keleta litu o nori zaist nors uzmusk) plius atsisiuntimas tebunie 20$ grubiai paemus ginklas 100Lt dametam kamufliaza uz koki 50Lt nudrosta is kazkur kerzai su nuplysusiu priekiu ir startui uztenka kokiu 200-300 Lt imanomas toks varijantas ar cia svajuko dramblione?
×
×
  • Sukurti naują...