Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Zumotokaari

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Zumotokaari turinys

  1. kaltas - tu temu tikrai neperskaiciau, net nepermeciau. aciu visiems uz pasiulymus, patarimus ir sugaista laika :ph34r:
  2. sorry jei kartoju klausimus i kuriuos jau atseket siame topic'e pries menesi, pusmeti ar seniau...dar karta permeciau ir supratau, kad kiek gamintoju, tiek nuomoniu: TM gerai gamina vidurius, CA korpusus o ICS savininkai labai patenkinti savo turimais AEG...nenoriu nieko pykdyt ar ban gaut, tiesiog noriu issiaiskint, kokio gamintojo AEG pirktis. juk situacija galejo pasikeisti per metus ar pusmeti, zinoma galejo ir nepasikeisti :) kalbant apie konkretu modeli G36C, Lietuvoje greiciausiai galima gauti CA ir TM gamintoju modelius (airsoftas.lt duomenimis), tad jei galima, iskeskit paskutini klausima - kaip isdestytumet siuos tris gamintojus: TM, ICS, CA; ginklo ir saudymo kokybes bei ilgaamziskumo poziuriu. aciu :ph34r: :)
  3. puikumelis, nes kazkaip isivaizdavau kad G36 irgi prie sturmo...nu neesme vaizduote :) tai tarkim G36C...kaip sis ginklas (gamintojas CA)?suprantu, kad nieko tobulo ner, bet nesinoretu virs 800LTL investavus dar kita tiek sukist kad ginklas normaliai veiktu bent jau pirmus metus... :ph34r:
  4. del sniper pasisakes esu anksciau - turiu orinuka su optika ilga laika, tad snaiperiu prisibuvau sociai :) todel ir noriu pereit i airsoft, kad daugiau action butu :) tik db sunkiausia dalis likus - issirinkt AEG modeli ir isigyt ji...
  5. na as ne pries - tegu ziuri i mane kas kaip nori, bet visiskas pokemonas irgi but nenoriu :ph34r: kagi, tada paminekit jei nesunku kas is amerikieciu stovyklos keleta ginklu modeliu ir ziuresiu, rinksiuos, nebedusinsiu ;)
  6. hmz, mna, del pistoleto aisq, aciu uz issamius atsakymus :ph34r: bet del AEG tai nelabai aisq...nesu ginklu zinovas, bet kiek supratau, MP5 netinkamas miske...tai ka, tokiu atveju iseina reik rinktis is AK arba M15\16 serijos arba snaiper rifle?
  7. na pirmiausia tai kaip supratau in game kai pataikoma i ginkla reik kazkuo kitu naudotis, nes ginklas laikomas sugadintu tam game'ui ;) zinoma tikimybe kad pataikys i mane yra 1000 kartu didesne :ph34r: o ir siaip namie dvikova pasidaryt rusy ar kieme manau pistoletas tiktu labiau... tai griztant prie temos, elektrinis pistoletas, kokie jo minusai?trumpas suvio nuotolis ir mazas bb greitis?autentikos stoka?
  8. gerai, siaurinam paieska :D MP5 - kokio gamintojo rinktis: ICS ar CA? pistoleta koki rinktis: USP M81 ar Glock 18C [CM030]? ;) :ph34r: ;)
  9. sveiki, perskaičiau nuodugniai viską ir nutariau paklaust, kadangi dar tik rengiuosi įsirašyt į airsoft'ininku gretas, ką galite pasakyti gero ar blogo apie labai patrauklios kainos ginklus iš airsoftas.lt? turiu omenyje M15A4 Carabine (kaina 500LTL). taip pat domina kurio gamintojo iš Lietuvoje prieinamų rekomenduotumėte pirkti MP5 - CA ar ICS? (rinktasi iš arsenal.lt, kainos skirtumas minimalus - 50LTL) širdis linksta labiau prie MP5, tačiau kaina piniginei patrauklesnė M15A4 :winkwink: gal galėtumėte pakonsultuoti kuo šie modeliai panašūs ir kuo skiriasi (be formos ir gamintojo), domina naudojimas, patvarumas, priežiūra :huh: patirties daug šioje srityje neturiu, tačiau turiu orinuka su optika, tai žinau kad snaiperiu kol kas būti tikrai nenorėčiau :( iš anksto ačiū ;) stengiantis išvengti floodinimo dar pridėsiu klausimėlį: USP M81 pistoletas. ką galite apie jį pasakyti?kiek skaičiau review, tai nepeikia jo labai (išskyrus tai kad labai girdisi šaudant kad tai elektrinis ginklas :) ), tuo labiau kad kaip supratau jo korpusas pilnai metalinis. :)
×
×
  • Sukurti naują...