Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

skrec

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    none
  • Komanda
    none

skrec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dekui visiem uz nuomones ir patarimus,bet del ginklo dar gerai pagalvosiu,manau reiktu daugiau modeliu apziuret is arciau ir tada manau galeciau spresti apie juos daugiau, tik va beda ,kad panevezy nelabai kas prekiauja tokia technika ;)
  2. Na as norejau tiesiog pigaus riffle ginklo su scoope, lt parduotuvese tokiu ginklu pasirinkimas labai menkas,o beto dauguma ju kinietiski, tikejausi gal patarsit koki nebrangu snaiperi,nors ju nedaug yra ir uzsienio sopuose vyliausi,kad kazka pro akis praleidau, bet kai dabar pasake,kad uz tokia kaina nieko gero neiseis persigalvojau. Tada sakyciau geriau pasitaupyt ant pvz. M15 A4 R.I.S truputi ji patobulint ir turet gera daigta, nes tokios nuomones ,kad pigaus ir gero snaiperio nera,o geru kainos 3-4k lt. PEACE
  3. Nesuprantu kas cia per vaiku darzelis....search naudotis moku,bet atsakymo i sau rupimus klausimus neradau....ir vien del to ,kad esu cia naujokas ir mazai suprantu sitoj srity jus dar mane ir uz visiska glusa laikot..... negi jus tiek metu besitrinantys sitoj srity negalejot parasyt reziume apie populeriausius automatus,pistoletus ir snaiperius,kad uzejes galeciau iskart surast konkretu topic'a kuriam butu nurodyti vieno ar kito ginklo trukumai ir/ar privalumai atsizvelgiant i kaina......o cia paprasius populeriasniu ginklu aprasymu visi puola ir sako ,kad as esu visiskas de#ilas ar "cia ka as tau skolingas,per daug prasai".......tikri lietuviai........."jei mane kas nors ko nors ismoke tai gink dieve niekam nieko neprasitarsiu"Manau cia dar uzeis daug zmoniu kuriem bus sunku apsisprest, as manau esu ne 1 ir ne paskutinis kuris uzduoda panasius klausimus, jei cia butu parasyta kas nors konkretaus apie snaiperius as nerasyciau tokiu temu.
  4. Perskaiciau daug cia esanciu temu ir nusprendziau, kad noreciau isigyti airsoft snaiperi kaip sako pirmaji ginkla,man reikia nebrangaus ir patvaraus snaiperio, spiruokliniai nelabai traukia, nes po kiekvieno suvio reikia uztaisyt is naujo,o gal tai nebloga ideja pradedanciajam airsofte?Man asmeniskai pabiau patinka elektriniai,nors jie nesitunina taip kaip spiruokliniai,bet manau ta spyruoklinio jega atperka elektrinio galimybe sauti kelis suvius is karto.Taip pat snaiperis turetu buti metalinis,o ne kokia prasmase , visdelto ir maloniau nesiot ir patvariau atrodo.Info forume apie snaiperius labai mazai todel rasau sita tema tikedamasis tiksliu ir aiskiu pasiulimu, o ne tam kad topikas pavirstu blevyzgom.Ir noreciau ,kad snaiperis itilptu i 700lt suma, nors gal ir galeciau padet kelis simtus daugiau uz tikrai gera daigta.
×
×
  • Sukurti naują...