Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SadiaV

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas SadiaV turinys

  1. Ačiū u? gerą savaitgalį. Tikrai buvo smagu pasi?audyt :) Laukiu kitų geim'ų :)
  2. SadiaV

    M4 gedimas...

    Jaučiu truputį nukrįpsiu nuo temos, bet tepalas tai, bent jau kiek a? suprantu, yra skystas. Čia labiau pasta, sakyčiau :)
  3. SadiaV

    M4 gedimas...

    Gal variklio kontaktai prikepę, gali angliukai susidėvėję būt, gal ta dalis kur angliukai liečiasi. Patikrink akumuliatoriaus voltažą šaudant. Gali būt kad kokia celė numiro ir nebeužtenka jėgų pasukt motoro (jei viskas gerai tai turi voltažas labai žiauriai nekrist prieš paspaudžiant gaiduką ir po to). Paprasčiausiai būtų kitą akumuliatorių pabandyt idėt. Tada gali būti vidinės gearbox problemos... Trigerio kontaktai gali būt apdegę labai stipriai ir dėl to pasidaro didelė varža ir nebepasuka motoro. Bet kad šitą pamatyt reik ardyt gearbox'ą. Prieš tai patikrink ar selector plate nėra apdegusi ir kontaktai kuriuos ji sugungia sveiki (tam tikriausiai reiks išimt gearbox bet nereiks jo ardyt) Jei laidas nulūžęs, kaip sakė lima vox, turėtum matyt kibirkštis pro izoliaciją (ten 10-25A teka tai pakankamai gerai turėtų matytis :winkwink: ) Na tada vidinės gearbox problemos - parėjo pavaros, shimming, piston'as gal kertasi su Sector Gear. Gal gearbox labai sausas - nėra hmm, kaip tas dalykas vadinas... (angliškai "gearbox grease") ir dėl to labai padidėja trintis gearbox viduje.
  4. Ačiū u? labia smagų sekmadienį:winkwink: Taip pat dėkui terroristams, nes spėjo paimt lagaminus prie? prasidedant trumpalaikiui lietučiui ir galėjom pastate sėdėt ir juos saugot :rolleyes: Laukiu kitų ?aidimų :)
  5. Ilgas, mes irgi noretumem prisijugt prie kolonos. Gal butu galima tiksliau ta vieta kur yra statoilas :P?
  6. Iskaiciuokit ir mus SadiaV (me) 95% Jacky 95%
  7. Aciu uz smagu zaidima! Nors ir ginklas truputi pavede, bet pirma dienos dalis labai super praejo ;) Laukiam kitu zaidimu B)
  8. Count us in: SadiaV, Jacky Galiu paimt viena zmogu is Vilniaus. PM me jei kas nori prisidet.
  9. Jei nebus totaliai ?lapia manau atvyksiu. Įtariu dar ir JackY prisijungs.
×
×
  • Sukurti naują...