Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Fry

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Fry

  • Gimimo data 07/23/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Siauliai

Fry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. pasakysiu kitaip,ne neshiojimuisi o persineshimui :)
  2. aciu pasisakiusiems,nemazai neaiskumu isnyko ;) o seip tai jo,nesveikas dalykas tas google yra xD radau visu dominusiu patranku video,su profesionaliom apzvalgom ir t.t. perku pistule ir shotguna,minkstinsim ora :) o dar norejau paklaust kas liecia ystatymus: ar labai kentesiu jei ginkla nesiuos viesoj vietoj pvz sportiniam krepshy arba po striuke(ginklo nesimatytu) ir sakykim kokiu nors stebuklingu budu dede policininkas atsirades is niekur patikrintu tashe..? Tas pats ir su masina,jei as juos susimetu y bagazine,sustabdo dede ir juos pamato,kiltu nesusipratimu kokiu?ar reikia kokiu spec transportavimo lagaminu/krepsiu tam airsoftui? p.s.gal susirasciau tuos ystatymus ir pats,bet man ten labirintai biski :)
  3. skarbonkiu traiskyt nesiruosiu,bet bet kokiu atveju man ydomu koks bent daumaz tas smugis yra srato,bendram vaizdui,ir seip turejau omeny kad skarbonke nukristu(tos lengvesnes) :) :D ,pneumatika nedomina pardaveju nuomone gali but vienokia,vartotoju kitokia Alberto aciu uz nuor. ne del manes vieno cia tie rasineliai,juk daug zmoniu skaito,o kiti gal ir tos anglu nemoka,seip ar taip radau neblogu rewiew,ir kaip matau teks paciam del visko apsisprest..cia dar turbut ir prijaucianciu pistoletams vienetai tera :D :) ;)
  4. Sveiki visi, norejau kurt nauja tema bet turbut tiks ir cia reiktu jusu patarimu naujokui pistoleto pasirinkimo ir kitais klausimais pistoletai mane visad labiau zavejo nei didieji ju broliai(isskyrus shotgun'us,kuriu keliu ir eisiu veliau manau),tad dabar ir noriu ysygyt koki maziu "apsilimui" :) tikrai nusprendziau imt glock,17 arba 23,airsoft.lt G23metalslide-350lt,G17-520lt mazai info apie juos,kodel G17 ant tiek brangesnis?? cia taip suprantu yra vyruku tos parduotuves,gal trumpai paaiskintumet skirtumus,hop upus jie abu turi?pas kury ten metalo daugiau? nors vistiek esu labiau linkes prie G23,jo dizainas man atrodo nepriekaistingas+yra trumpesnis,kompaktiskesnis uz G17,kas man yra d.privalumas,neluzta gal jie greitai protingai naudojant? seip int.maciau ir biski kitokiu G23 versiju,brangesniu,galeciau ir as moket kazkiek daugiau del papildomu privalumu,jei ka parekomenduotumet,parveztumet per daug gal biski issipleciau bet gal nesupyksit paskui galia,is kiek metru skarbonke numusciau?? ir apytiksliai kiek suviu ar apkabu galima padaryti is to green gas balionelio?siltos patalpos salygom aciu p.s.tik nevarykit skaityt forumo,nes tai jau padaryta,ats.radau pakankamai bei daug pro sali,bet bendram isprusimui tikrai nepamaise
×
×
  • Sukurti naują...