Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sonetu

Members
  • Pranešimai

    835
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Sonetu Pranešimai

  1. Bet!

     

    9. Baigiamosios nuostatosŠios taisyklės yra bendros ir jų būtina laikytis visų Lietuvoje organizuojamų žaidimų metų, jeigu žaidimo organizatoriai nenusprendžia kitaip. Jei organizatoriai nusprendžia, kad konkrečiame jų organizuojamame žaidime nebus laikomasi kurios nors iš šiose taisyklėse numatytos nuostatos, ar kuri nors situacija bus reglamentuojama kitaip nei šiose taisyklėse nustatyta, jie privalo apie tai paskelbti kartu su žaidimo scenarijum, ne mažiau nei prieš 7 dienas iki numatytos žaidimo datos

     

    taigis kaip ir kalbeta jiems galima leidziama zaisti su "leidimais" niekas ne draudzia  (tarkim 1 lygio) zaidimuose... kituose orgai pasilieka teise leisti neleisti atleisti piimti  ir pan.

    (arba jei kas is orgu organizuoja  kitu lygiu  zaidimus gali ir leisti ju reikalas ir atsakomybe na ir ten visu kitu..)

  2. dar bizki... as irgi manau kad jie pozuoja.. nemanau kad taip yra laikomi snaiperiniai ginklai ishkishti per skyle ir padeta ant atbrailos.. skyles buna  net ir dvi... bet snaiperis  buna gyliau pastate (kad nepasimatytu ish kur shauta) o ir padeta buna jei ilga pozicija ant kokio smelio maisho...(na bet kaip sako karas nestovi vietoje juda tobuleja keiciasi kas buvo priesh du metus jau dabar yra begedishkai pasene)

    peasss ;)

×
×
  • Sukurti naują...