Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Virgis21

Members
  • Pranešimai

    191
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Virgis21 turinys

  1. Sveiki, Gal kam idomu kas "dedas" vakaru Svedijos airsofte.. Limitai: http://www.vsaf.se/index.php?p=13 su savo M14 ebr (M160) spyruokle nepraejau :D teko su springu kariauti :D Teko pora geimu sudalyvauti, laabai patinka svediskas mandagumas/kultura. Airsofte absoliuciai nulis maklaudu, nulis keiksmazodziu, nulis kazkokiu nepasitenkinimu... :) Visiems linkejimai :)
  2. Na truputis prasciau nei pirmas ispudis. Greitai seda tel naudodamas duomenis ir Gps.. Nelabai koki interneta mes turim poligonuose..
  3. Tai del tos priezasties niekas neturi Baretos 50 cal kopijos saudancios 8mm :)
  4. Na tai man is karto buvo aisku, kad serija yra daugiau nei 1 bbs :) tai atitinkamai ir liemene ir salmas jau butu "persautas" - Eini i mertviaka :)bet cia ne musu bendruomeneje tokia tvarka, nebent kas sprestu toki klausima. :)
  5. Na tai nafig as nesioju sunkiaja liemene su visais "armorais", Salma ir M249??? :D Nu jokiu privalumu, totaliai :)
  6. Ar Jus pasiruoses Guantanamo'ui? As taip, gearboxa savo M249 perziurejau net! Taip atrodo po 2ju metu su M150. Oi kiek jis yra nusoves per savo karjiera :D
  7. Man visur kliuva taip ispusti pavadinimai.. pasigamina 1 detale ir rekia - Ginkla! :)pasidarysiu as masinai dureles su CNC freza ir girsiuosi, kad nuo siol masinas gaminti galima su CNC! :D nu ar taip bus? :D As apie ta fragmenta viso sito.. Ypac taip megsta "pavadinti" procesus zurnaliugos (kuris daugiau ir pirmas parasys apie tai..)..
  8. As niekaip nesuprantu, kam akcentuoti "3D Printed Guns"??? pasidare viena korpusa ir rekia garsiai, kad gali ginklus spausdinti!?Paziuresim, kada jie vamzdi, paraka, gilzes ir t.t. "atprintins", tada sakysiu: Jega! Dabar tai tik tusciai pucia burbula. Siai dienai yra dar 10 budu pasigaminti tokias detales! :) Virgis
  9. Aciu visiems dalyviams. Kolegoms ir priesininkams! Sitam zaidime sakyciau nebuvo "storo drabuzio" efekto, arba kitaip tariant kulkosvaidis buvo grieztas siandien :) Neveltui isbarste apie 6000bbs. Taip pat noriu atsiprasyti uz ji, jeigu ka uzgavo! Pats zaidimas buvo tikrai Geras! Oras taip pat, gal siektiek buvo vesoka belaukiant pirmojo prieso, bet veliau situacija susilo! Granatsvaidziai kaip visada 100% tinka/patinka! Niekad nezinai, kada uzleks is dangaus sviedinukas :) Cia vaizdelis kada geltonieji "sutiko" melynuosius. Aciu visiems ir iki sekanciu!!!
  10. Buvo jega prajudeti po ziemos miego.. :) Nemarumu ir mes mateme. Kogero abi puses gali tuo pasiskusti taip pat (saltis, stori drabuziai?). Konkreciai keleta kartu buvo tokiu situaciju, kai Sovietas saudo i mane (gulinti) ir as stebiu aplinka, klausau, nei vienas bbs nepataiko/nesokineja salia.. o Sovietas rekia: Bl.. (supratau, kad Jis buvo isitikines - pataike..) > Tad kita karta reiktu isitikinti ar tikria visa tai "daskrenda" iki taikinio :) Daugiau minusu nemaciau. Sniegas ir sustinge sanariai nuvare nuo koju kaip reikiant. Aciu kolegoms Suomiams, malonu visus buvo pamatyti! Aciu uz kose bazeje, uz vakariene po zaidimo. Aziu Milzinui uz spyruokle, kad turejau proga atsisaudyti :D (pasimatavau katik, tikrai m150). Aciu "ikiriem" fotografams, nepabijojusiems saratuku :) Laukiam fotkiu! Aciu visiems, kuriu nepaminejau. Iki sekanciu, manau prasides jau? Virgis (Marsoc - Suomis)
  11. Motivacijai pakelti: Sitas Suomis prase perduoti Sovietu kariams, kad jum laimeti si kara sansu NERA! :) Iki ryt, Virgis
  12. Ruosiames naujam sezonui! :) http://img534.imageshack.us/img534/5409/cimg6531z.jpg
  13. 5 metai skraidymo ir lektuveliu dauzymo :) https://vimeo.com/60060798
×
×
  • Sukurti naują...