Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Harley

Members
  • Pranešimai

    149
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Harley Pranešimai

  1. Šitą maliavą apie tikrus įvykius surašė čiesnas targofcas Diadia, gulintis Malio RK ligoninėje.

     

    Nu karoče. Mūsų Brigada LT nebeturi ką veikt, tai nusprendėm Malyje babkių pakelt. Nu, supainiojom Malį su Somaliu, iš geografijos šaibas turėjom, tai kažkaip nefartovai truputį gavosi, nes pasirodo ten ne tik vietiniai lochai bet ir Legion Etrangere varinėja, nu bet nieko. Mes už bazarą atsakom, pasirašėm, tai pasirašėm.

    Žodžiu, pasidarėm točką kaip priklauso, patikrinom tiekimo kanalus iš Nigerio, viskas čiki piki, šaudmenys važiuoja, granatos plaukia, minos yra. Šeštadienį nuo pat ryto liaudis varo apsipirkt. Nu mes kainų nelaužiam, šita, už vieną franką perkam, už tris parduodam, karoče, iš tų dviejų procentų ir gyvenam. Žiūrim, matyti feisai. Sukilėliai, tipo. Kurie pernai pravalą su kontrabosu mums padarė. Nu mes pirštus atlenkėm, mordas nustatėm, skaitliuką įjungėm, grąžinkit 20 000 arba chren jums amunicijos. Arba imkit amunicijos ir 30 000 grąžinkit. Ką, ne? Nu tai ne. Išėjo sukilėliai oro uosto imt be šovinių, nu tai taip jiems ir gavosi. Reikėjo sąžiningų pacanų paklausyt, normaliai būtų buvę. Chuli.

    Kai tik oro uostas variniu bliūdu apsigaubė, nu, tipo, kabzda oro uostui atėjo, prisistato PMC nuo Korporacijos. Tipo, padėkit detalių lėktuvui gaut, legionas turi. O mums irgi gal lėktuvo reikia. Nežinau nafig jis mums reikalingas, nu bet gal reikia, jeigu yra, teisingai sakau? Nuvarėm pas legioną. Pas juos važiuot tai, jums pasakysiu, nezajabis. Toli kai šiknoj. Varai iki blokposto, tada vėl kažkokiais šunkeliais, karoče, štuką kainuoja nuvaryt, jeigu vairuotojas sukalbamas tai devynis stolnikus čystai. Kaip jums atstumas, nefigovas, ką? Žodžiu. Nuvarom, o ten sako toks senis viską reguliuoja. Išeina jis iš palatkės, nu ne senis, o Senis, pasirodo. Ir lazankes kad trina, kad trina, tipo, duos mums detalių už infą ir amuniciją. Mes primetėm, normaliai gaunasi, pakelsim bablos iš Korporacijos, tai sakom davaj. Grįžom, o kad visą infą turėjom, tai tik pasitikrinom koordinates ir atgal. Tada tas Senis vėl lazankes trina, tipo, nebereikia infos jam, o amunicijos pirks tik pigiau, nes, pasirodo, bablos nifiga neturi. Chren tau kas pigiau duos, bobos prašyk, kad pigiau duotų. Karoče, nupirko jis amunicijos už babkes kiek turėjo, o detalių taip ir nepardavė. Levas kažkoks, visai už bazarą neatsako. Nu bet nepradėsi jam teisių aiškint, kai aplinkui dešimtim jo torpedos tūsavojasi. Pofig, užsakėm iš Nigerio, tik kainavo tai jochaidi, cielas 15 štukų, nieko neužvirėm ant šito dylo, jei transportą atmetus. Tik pravarinėjom ir točką nesaugiai palikę buvom.

    Nu, galvojam, paskraidysim dabar. Aha. Atvaro PMC ir sako kad dar detalių reikia, būtent tų, kurios legione. Och tu ***pypt***. Mle, PMC žmonių turi debesis, o mes keturi tik, mums ir točą prižiūrėk, ir iš Nigerio kontrabosą tempk, ir dar jiems pagalbos reikia. Nu gerai. Vėl už savus pas Senį. Tas reikalauja raudonos beretės už detales. Mle, kas per supuvęs bazaras, mus gi užlenks iš karto, jei raudoną beretę kilinsim. Sako, tai duokit tikslią infą kur yra. Nu kur kur. Mes žinom, kur – mieste raudona beretė. Sakom, Seni, daryk pasalą ir pasiimk tu tą beretę, ką yra, buliukų pas tave aukščiau stogo, mums detales duok, infą gavai. Senis į palatkę įlindo, tariasi, nu chuli ten tartis, daryt reikia, ne bazarinti. Dešimt minučių nėr, penkiolika nėr, dvidešimt nėr. Ai, šiknon tą legioną, už bazarą neatsako, antrą kartą razvodkes daro, jokių dylų su jais nebebus, nafig. Mes kitaip su jais pakalbėsim. Nu tai šitą aną, karoče, vėl pavažinėjom, susirinkom žalių berečių 5 štukas, nu ir ką, neturėjo kur dėtis, iškeitėm skudurus ant detalių. Va čia tai normaliai užvirėm, galima ką nors krūčiau pradėt.

    Atnešė sukilėlių vadas aukso gabalą. Sako, pirkit. Gerai, perkam, imk penkis stolnikus, kaip už pirmą egzempliorių daug duodam, mes ekspertizę padarysim, jei geras, tada kitiems kainą nustatysim, jei blogas, nu tai ką, būsim apsilažalinę. Sutiko. Mes Korporacijai nunešėm, tipo, per aikštę. Trys štukos ant bačkos. Jopt! Vo čia tai normaliai, geras procentas. Taip ir sukomės – šratai, granatos, auksas, nu ir smulkmė visokia, pystikas ten koks, automatukas, briulikas... Babla jau kišenes plėšia, jau pas save nebelaikom, į Šveicariją siunčiam. Tik pyst – nebeneša aukso. Kas per fignia? Nueinam pažiūrėt, o ten, pasirodo, legionas sukilėlius presuoja ir presuoja, tie aukso kast negali, o jei ką ir iškasa, mums nebeneša. Nu gerai, nupirkom tuaregus, kad sukilėliams padėtų atsimušt. Už savo babkes nupirkom, mle, altruistai mes. Tik tie tuaregai nuvarė į vietą, pašaudė, pašaudė ir išsivaikščiojo, jokio tolko. Mūtni kažkokie. Nepatikimi. Atėjom po kiek laiko vėl pažiūrėt – obana! Vėliavos prie kasyklos nebėra, niekas nieko nedaro, sukilėliai tūsavojasi ir nosis krapštosi, mandingai sako chuli, mes padirbėsim, pakasim auksą, jei mokėsit, nes sukilėliai razvodkę padarė, prižadėjo ir kai lochus be pinigų paliko. Nu gerai. Patrynėm lazankes su Korporacija, jų apsauga, mūsų darbo jėga, mes finansuojam, kad kasykla veiktų, auksas mūsų. Susibazarinom. Kasam auksą, varkė normali gaunasi, babkės vėl upeliu teka, nėr kur dėt, jau bijom, kad sąskaita Šveicarijoje sprogs. Nu bet gero po truputį. Einu, karoče, pažiūrėt kaip ten kasykla, jau tamsu, sutikau sukilėlius, pribėgo, klausia, į kasyklą eini? Sakau jo. Tai varom kartu. Nu varom, kas man. Tik staiga kirviu man į pakaušį kad pyst! Aš ant žemės pizdrykt! Apiplėšė, aš negražius žodžius rėkiu ant pusės Malio, vobščem, jei ne dvi mergičkos baltais chalatukais – nu tip top angeliukai – būtų man ragas parėjęs. Nu tai jei taip, uždarėm kasyklą. Nafig tą auksą, jei jau savi sukilėliai, kurie lyg ir apsauginiai turėtų būti, mus skerst bando. Padariau predjavą sukilėliams, pažadėjau amunicijos kraną užsukt, jei žiurkių galvų neatneš, nu bet tie, aišku, nieko nedarė. O gal tie užpuolikai ir ne sukilėliai buvo, tik persirengę, chren suprasi, bet kad lievi ir neteisingi tai tiksliai.

    Kitą dieną aukso kaip ir nėra, likučiai kažkokie, amuniciją daugiausiai perka PMC, kuri aiškiai ne sau, o sukilėliams perka, tikriausiai, sukilėliai arba babkių neturi, arba po tos istorijos su žiurkėm nepontovai jaučiasi, nu bet mums kas. Dar PMC su legionu bazarina, įtartina darosi, nu bet irgi ne mūsų reikalas. Raudonasis kryžius legionui irgi stučialina antra diena, nu bet kai pagydė, tai kažkaip nepikta, o ir ne mūsų reikalas, stučialina ir tegul stučialina, mums kad babkės plauktų ir gerai.

    Nu ir vėl pradėjo biznis eit. Šį kartą iš ginklų. Kai pradėjo chebra pjautis, tai iš Raudonojo Kryžiaus parnešt ginklų buvo neįmanoma, nėr kur dėt net, visa točka ginklais nukabinėta, nusiperst nėra kur. Visi keturi net šlapi targavojam tais ginklais, o galo nematyt, neša ir neša. Tik žiūrim, kad kažkaip chrenova darosi, spaudžia sukilėlius. Čia ir PMC atvarė, sako, jei dingsit iš miesto, mus šratais aprūpinkit. Sakom, mums negaila. Legiono mieste mums nereikia. Jei pamatysite, kad pareina ragas, duosim šratų nemokamai, mus nuo vietinių pasaugosit, nes jie, pasirodo, ant mūsų bačką ridena, tipo, aiškina, kad mes auksą pro šoną varom, o kaip mums auksą pro šoną varyt, jei lėktuvas tik pas Korporaciją, aišku, kad pizdiožas, mes sąžiningi pacanai.

    Nu čia mėsos pradėjo lakstyt, legionas su nigeriais miestą užėmė, PMC pasitraukė, nu mes sąžiningai jiems padėjom ginklus atgaut, amunicijos iš miesto išnešėm, kiek prašė, nu, ne už dyką, nes rizikinga buvo žiauriai, bet realiai tai už kapeikas, tik dėl žodžio laikymosi. Mieste legionieriai irgi amuniciją perka, bet ne tas reikalas, sunkiai kažkaip viskas, ir dūšioj neramu. Nuojauta. Atvarė Malio kariuomenė. Nu, šitie tai aiškūs fruktai. Tuoj plėšti bandys. Jo. Ginklus ant stalo, rankas ant galvos. Gerai gerai. Oi, kaip čia dabar taip atsitiko, Lapei ranką bekeliant ji už tokios virvutės užkliuvo, BABACH! Ir sanitarai Malio kariuomenės būrį nuo asfalto renka gabalais. Chuli. Nereikia lochų ieškoti, granata ne frajeris, atotampa ne močia.

    Bet jaučiam, tuoj bus visai batai. Vėl Malio nigeriai ateina, dabar tik vienas. Bijo būriu prieiti, ir teisingai bijo, yra dar tų virvučių, galim patraukt, nesunku. Sako, pasirinkit, arba jus verčiam, arba kaip stovit dabar be ginklų varot iš miesto. Aišku, supuvęs bazaras, sutiksi išeiti, sušaudys už kampo, be variantų. Nušovėm tą nigerį, kad nesikankintų gyvendamas, ir tada parėjo. Mums kas, ne vaikai jau, pagyvenom, su bobom pasitūsinom, babkės Šveicarijoj, galima ir mirt su muzika. Nežinia kaip ten Maliui būtų baigęsi, gera buvo mūsų točka, ir pacanai mes pasiutę, Malis jau po BTR‘u lenda slėptis, tik kad Legionas chren žino kodėl į svetimas razborkes įsikišo. Nu tai aišku – virš dvidešimt vamzdžių mus prispaudė, galvos pakelt negalim, granatos atskrido ir baibai... Nu ką dabar...

     

    Trumpai tariant, esame labai patenkinti žaidimu, baisiausiai dėkingi Shadow Stalkeriams ir visiems kolegoms airsofteriams už geriausią metų airsoft žaidimą. Lauksime sekančio!

  2. Prieš tai buvusiuose žaidimuose Battlefield nebuvau. Organizatoriai didele dalimi man buvo nežinomi. Atvykau į žaidimą, nes mačiau, kad tinkama chebra susirinko. Su organizatoriais prie laužo buvo trumpai pakalbėta.

     

    1. Visi atvyksta į žaidimus dėl skirtingų priežasčių, su skirtinga ginkluote įranga ir fiziniu pasirengimu. Kiti galbūt turi du darbus, šeimą ir dar hobį ar dirbo pamainą Ir čia visų pasipiktinimas "kodėl nežaidė naktį", "kodėl buvo dėl karščio stabdomas žaidimas" - nes kažkas "ištempė". Man tai atrodo mažų mažiausiai juokingas. Aš pvz. |bbd| po "pre-briefo/briefo/de-briefo" ir nuėjau miegoti. Atvykau laiku. Orgų laukiau iki vidurnakčio. Išklausiau. Pamačiau. Jūs būtumėte girdėję ką aš girdėjau ir jūs būtumėte išėję ir tikriausiai "pripisę".

     

    2. ...o beje "pripisę" buvo tikrai ne vienas. Tuoj po vidurnakčio gretimoje stovykloje užgrojo "gera" muzika.Ir pylė chebra nuo dūšios. Muzikikę leido. Miegoti nedavė.

     

    3. USMC vadas. Jis nesugebėjo įsiklausyti į komandų lyderių nuomonę ir kūrė savo "Zonderkommando".

     

    4. Atleiskite už "safarį". Mums tai buvo vienintelis epizodas palikęs mums įspūdį, nes man asmeniškai labai retai tenka važiuoti su technika. Taisyklės buvo tokios kokios jos buvo ir noriu padėkoti, kad safario metu džipai nešaudė į džipą ir žaidėjau pakankamai drausmingai laikėsi šios taisyklės. Noriu tik paminėti tokį aspektą, kad mes "safario metu" pastebėjome, kaip kuprinės trukdo suprasti pataikymą. Kyšo kuprinė, žmogaus nesimato. Lupi iš kukosvaidžio nes rankena rūksta, o žmogus miršta tik kai jau perkeli ugnį į ten kur jos nenorėtume perkelti. Taip, kad dėl safario per daug nesiskųsite.

     

    5. Orgų reakcija į taisyklių ir sveiko proto neturinčius žaidėjus. Žaidimas vyskta pasienio ruože. Šeštadienio pirmoje dienos pusėje buvo pastebėti du "boicai" ant asfaltuoto PLENTo, kurie šaudė SKERSAI gyvenamąjį vienkiemį į mūsų pusę. Kolega iš komandos užsidėjęs su liemene nuėjo pašnekėti. Pokalbio atpasakoti neverta. Žaidėjai nickus pasakyti atsisakė. Paėję plentu toliau šaudė į mišką, kuris ribojosi su USMC baze. Pakviestas orgas nesugebėjo adekvačiai sureguoti ir padaryti pavyzdžio iš pažeidėjų - duoti laiko mertviake. Gavom atsakymą "jie atsiprašė"... Ką aš galiu pasakyti...

     

     

    5.Geras komentaras visuomet turėtų turėti rekomendacijų:

     

    - sutrumpinkite žaidimo laiką per pusę.

    - panaikinkite pinigus, pakaks kažkokių resursų: degalų, pleistrų etc"

    - prašykite pagalbos iš kitų organizatorių;

    - reikia naujų vadų (arba vadų komandos);

    - briefą turėtų atlikti arba pusės vadas, arba kažkas kas turi iškalbą (pakaks perskaityti ir neinterpretuoti).

    - paskirkite kanalus (palikite teisę pusėms nuspręsti kanalų paskirtį) (galite palikti teisę pasiklausyti - suteikia įdomę plotmę žaidimui ir stovinties kažkur toli gynyboje būna linksmiau).

    - uždarykite balius, kurie "perspausti";

    - adekvačiai ir operatyviai reaguokite į pastabas žaidimo metu;

    -galbūt sumažinti pusių skaičių;

     

     

    Taikliai...

  3. Taip ir sakyk, kad pasidarei žaidimą sau, Nemenčinės lygio, tik kaina ne ta... Apie vienos dėtuvės taisykles laikymąsi ir mirtingumą prie pėstininkų bazes, apskritai patylesiu, nežinau su kokiu vazelinu pas jus ėjo rytu pajegos, bet aprupinimas pas juos buvo akivaizdžiai pranašesnis, nors pradėjom visi vienodom sąlygom...

     

    P.s cia tik mano asmeninis pastebejimas, pasidariau išvadas ir priėmiau sprendimus, sekmės toliau organizuojant.

  4. BRIGADA dėkoja visiems už žaidimą.

     

    Šarės vadovavimas Iranui, mūsų požiūriu, l. geras, su Vilkais kaip visada malonu dirbti, ačiū jums.

     

    Dalies komandų noras turėti komfortą ir ne patiems daryti žaidimą, o reikalauti to vien iš orgų - apgailėtinas. Chebra, kas jums? Gal kitą kartą už jus ir pažaisti reikės? Mergaitės.

     

     

     

    T.y. padarėte tą patį, už ką peikiate kitas komandas. :(

     

     

     

    3. Auksini prote :), jei tau leista naudotis bet kuriuo dažniu ir komandos/puses viduje nesugebate susitarti, kokį dažnį naudos komanda/pusė   - prie ko čia orgai?

     

    4. Ne tik nenupjauta, bet dar ir nenudažyta, mačiau išdžiūvusių lopų.

     

    9. Ten kitoje pusėje tokį popieriuką nuimi, tada lipnia puse prispaudi prie apkabos - ir vualia! Jei būtų stipresni klijai, orgai sulauktų priekaištų, kad negalima nukrapštyti.

     

    11. Ir YPK padarė tą patį...

  5.  YPK komanda dekoja Kariauk.lt uz smagu zaidima, mes pasiemem tai ko atvaziavom, smagia nuotaika ir ir malonu susitikima su draugais.

     

    Atskiras dekui komandai ESKADRONAS, tikrai malonu buvo su jumis eilini karta padirbeti, sorry , kad pasiusdavau jus i kampus kur budavo karsciausia, tikrai nespecialiai  ;) 

    Taip pat dekui senam veteranui Lucky, tu atsidurei paciu laiku ten kur reikia, deka tavo balalaikos kuria man idavei i rankas, nemirtingieji po ilgu ikalbinejimu ir grazios muzikos, vistik traukesi liemenes :D

     

     didesniu incidentu nepastebejom, aciu ir geru svenciu visiems.

  6. Tai va, zaidimas visiskai nevykes, mazai zmoniu, oras blogas ir t.t..... Jai ne Druteikos kose, sekmadienis isvis butu prarastas... :)

    Na o rimtai...

    Smagu buvo stebet is sono, kaip taskosi abi komandos, ir kartais isikisti patiems. Pastebejau, kad zaidejai labai issiblaske. Kai pakliuna i keblia padeti pasimeta arba buna nuspejami. Reikia mastyti nestandartiska, stebinti priesa. Ir dar... Dideli demesi skirkit sektoriu stebejimui ir ypatinga demesi galinei saugai....

     

    Baik cia trolint depsai :)

  7. Beje, jai skaitys is organizatoriu, tai labai didelis prasymas paskelbt nugaletojus ir pralaimetojus, kazkaip visa diena dauzaisi ir nezinai tarp luseriu ar laimetoju likai...

    Cia ne dazasvydis, cia nera laimetoju ar pralaimetoju, cia yra uzduotis, jos arba ivykdomos arba ne, abi puses jas puikiai ivykde, taigi laimejo ir zali ir geltoni.

  8. hm,jai larpo nematei tai reiskia buvai ten kur jo ir nebuvo,cia jau ne kaimieciu beda o jusu vadovybes organizaciniai sugebejimai,manau buvo tikrai daug visokiu situaciju su kaimieciais slepe jie ginklus neslepe cia jau patikrinimo trukumas ir tas palietimas kad patikrintas tai atrode apsurdiskas,praradot galimybe sau pasidaryti papildomu bonusu geime,keletas super bicu kurie isijaute i geima ir fainai pabendravo su mumis kai isitaiseme bazeje su kaljanu,saunuoliai,kas norejo tas pasidare sau linksmumo,kitakart reiktu biski nusileist ir kartais zut del linksmumo,tam ir yra situaciju sudarymas exprontu,ko labiausiai nesitiki,tada pats idomumas ir buna....ai.... manau kas buvo susidures su kaimieciais tai nemanau kad nebuvo ydomu,stengemes kaiptik galejome:)

    Jooo, kaljanas ir pornodiskas buvo gerai :D

  9. Noriu padekot visiems uz smagiai pralesta laika, uz sklandu komandini darba ir istverme. Akivaizdziai matosi mokymu rezultatai, zaidimo lygio kelimas. Tas maloniai dziugina :)Aciu presininkams, kad nemaudojo maklaudo modu.Padeka instruktoriams uz kantrybe ir organizatoriams iz pilnas kelnes teigiamu ispudziu :) ir aisku uz skanius saltibarscius :)

    o tai koses nebuvo?

  10. Dėkui organizatoriams už kokybiškus mokymus. Informacijos daug, praktikoje patikrinom ir užtvirtinom. Į klausimus gavome atsakymus. Gerai, kad po kiekvienos užduoties vadai apibendrindavo rezultatus, pateikdavo vertinimą bei galimus kitus scenarijus.

    Gauta informacija leis žinias pritaikyti ateities žaidimuose.

     

    Dėkui majorui iš Šiaulių, mielai sudalyvaučiau mokymuose, kur atvežtų pilną amuniciją ir leistų išardyti/surinkti. Info apie Ukrainą buvo irgi įdomi.

    Patrulio bazės šturmui siūlyčiau didinti puolančiųjų skaičių. Su porininku džiaugėmės, kad tarp išpuolių ilgai laukt nereikdavo :D BTR buvo girdimas jau nuo užvedimo :D

    Mokymai 10

    Praktika 10

    Teorija 10

    Šiandien šventėm gimtadienį, papasakojau apie savaitgalio pramogą. Keli norintys prisijungti jau eilėje.

    Oras padiktavo, kad verta atkreipti dėmesį į turimą aprangą ir atsinaujinti.

     

    Lauksim tesinio.

    Musu uzduotis nebuvo sunaikinti jusu patrulio bazes, o sekinti , demoralizuoti jus ir stebeti kaip reaguojate i antpuolius, galiu pasakyti saunuoliai, atsilaikete puikiai :)

  11.  Nors buvau skeptiskai nusiteikes ir tiesa pasakius is tokio trumpo zaidimo su tiek daug taisykliu ir tokioj teritorijoj tikejausi nesekmes, bet deja , nepaisant poros nesusipratimu, gavau daug teigiamu emociju , motivacijos ir gera linksmumo doze. Taigi didelis aciu organizatoriams ir musu pajegu vadui  Limai uz saltakraujiska vadovavima,taip pat skyriams : oskar, delta ir siera uz draugiska palaikyma kovojant su priesiskom pajegom kai ypac to reikejo saugant deze sandely:)

×
×
  • Sukurti naują...