Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

lukito

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas lukito turinys

  1. Ar esate užsisakinėja iš www.redwolfairsoft.com arba www.wgcshop.com parduotuvių? Ne? Iš kokių parduotuvių patartumėte užsisakinėti? Taip? Kiek užtruko užsakymas? Ar turėjote problemų su muitu ar kuo nors panašaus? Ar įmanoma sutaupyti perkant tokiuose parduotuvėse (jeigu galioja muito mokėjimas)? Didelis ačiū.
  2. Na va, puiku. žmonės išsikalbėsit - aš apsiskaitysiu :) lukashenkos nuomone logiška. Stora pinige, duju atsargos, ir protinga galva su darbščiomis rankelėmis gal tada ir galima bus mėgautis blowbacku, ir natūraliu garsu. Kaip žiūrėjau taip ir nusižiūrėjau Inokatsu gbb m4 ir G&P sr16 urx gbb. G&P turi problema su Bolt Carrier, ar tai dėl to kad jis plastikinis ir kažkokie dantukai nelaiko, ar tai dar dėl kažko, iki galo neišsiaiškinau. Rekomenduoja pakeist į RA Tech Bolt Carrier. Tiek ir težinau. O CO2 kaip su temperatūrom draugauja? Žodžiu visa esmė, jog norėčiau ginklo kad jis turėtu funkcija sustoti šaudyti pasibaigus BB'sam(nžnau kaip tai vadinasi). Per pirmą žaidimą buvo nesmagus potyris išbėgt ir tuščiom varyt tai dabar toks vat ir reikalavimas tam pirkiniui. Tai gal galima apsieiti su kokiu tai labiau išbandytu AEBBG? Užmečiau akį į Marui SOPMOD m4, iš turėtojų apžiūrų toks kokybiškas pasirodė, bet pas jį mažokai fps'u, specifinė apkaba ir specifinis Gearbox kaip supratau. Fpsu norėtus daugiau, bet kad neradau niekur "tune-up kit". Kas dar protingesnio iš tų AEG blowback serijos? ačiū.
  3. Ar pritartumėt GBBR įsigijimui pradedančiajam? Visgi problemos su šaltom temperatūrom. Didesnė bb iššovimo kaina. Ar geriau vertėtų įsigyt AEG su didesnėmis jėgos tobulinimo galimybėmis, ir nebijot žiemos? Metelius ar du apsiprast, sulaukt kol GBBR sistemos ištobulės.
  4. pasitaisau. Imanoma tai, kad... internete komplektacija vienoke, tarkim AICe kitokia? Su kuria buoze? RIS ar sulenkiama kazkokia?
  5. Nuomone susidare tokia, kad uz molle jokia dirzu sistema nebus geriau. Butent AICe, molle sistemos liemeniu 3 berots variantai, weilside paordytoji brangoka. http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...p;productId=672 kaip sita? spalva neitema, bet gal AICas turi ir kitokiu. Gal kas turi tokia? pliusai minusai? Del pigumo gal labai kokia... *** ?
  6. http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...p;productId=979 nusipirkau situos. Jie siandien vienas is tu daigtu kuriais dziaugiuos. Paros su jais nesu isvaiksciojas, bet 8h tikrai, ir lb patogus. Kietesne oda, skirta labiau miskui. Nu zo. "Kedai"
  7. Hola. Gera tema, man aktuali Vis del to kazkaip susimasciau, ar tik nebus jis perkomplektuojamas kur nors? Nes vienur vienoks, kitur kitoks... ir praktiskai jai nori tikslumo tai tereikia iki AIC nuvaziuot. Svoris, su sulenkema rankena.. manau tikrai mazesnis nei su ta kuri parodyta AIC kataloge, nuotraukoje. Berots RIS ;) O, kad tuos visus pilnus 4 kg ipuust reiktu sudet ant jo... kolimatoriu, viska ant begiu kas priklauso.. tada gal ir butu, jai kam jau taip rupi tie keli simtai gramu. Ir siuo metu jis AIC jau nebe 1400, o ~1100, labai apsimoka, + tai, kad weilside pamineta greitosauda, reiskia neblogi viduriai, ir jegos turi, manau ir lauke galima butu pradziai. Svarbu, tai, kad va ji turintys nepatingejo cia parasyt, ir pasakyt kad jis tikrai vertas kainos, beveik visas metalinis. Tiek ir tereikia suzinot. aciu.
×
×
  • Sukurti naują...