Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

taudrus

Members
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie taudrus

  • Gimimo data 04/15/1984

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M15A4 SPC (baze)
  • Komanda
    ?AIBAS

Contact Methods

  • Website URL
    http://rolandas.esu.as/atsakymas/
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    http://www.zaibiskasgreitis.lt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Dar nevedes!! :) Duomiuos viskuom!

taudrus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Pries geriant ir po gerimo? :winkwink:
  2. o tu nemanai kad ta fruktoze reiktu pradzioje pamokyti, paaiskinti kur kas ir kaip. Jei zmogus neturi noro pasimokyt gerbti taisykles, tada reiktu imtis kitokiu priemoniu. Chebra, labiau bendraukit, ir uzsimkit naujoku svietimu jei norit, kad viskas butu ciki. Pagarba kitiems!!!!!!!!
  3. Pastebejimas del Glock 18C. Turiu dvi detuves maza ir didele. Is saudzius maza detuve, idejus didele, jaucias labai didelis skirtumas. Jaucias daug didesne atatranka, ir jaucias, kad ginklas daug galingiau saudo. Tai gal but, todel, kad i didesne apkaba telpa daugiau duju. Tai gal ir co2 balioneliuose irgi nevienodai suspaustos dujos.?!
  4. Seip tai rimtai, kolegos, nesvaikit cia su tom komandu rusiavimais. Kiek as turiu pinigu tiek ir skiriu ginklui ar amunicijai. Ir komanda, pvz kodel as negaliu turet komandos su savo draugais, kad ir tryse, kad ir su skirtingomis uniformomis. Jei jau i tokias komandas ziurit kaip i partizanus ar ten kokius babajus, tai manau cia yra didziausia airsofto visuomenes problema. Kad jei tu skirtingas, tai tu ne su mumis. Kaip ir kolega is SOF minejo, kad laikui begant atsisijos komandos. Ir biski siulau pakantumo kitiems "seniai", nes tuoj tikrai pavirsit seniais kurie tik bamba. P.S. tai tik mano nuomone.
  5. nu jo, chromas nekaip atrodo... manau greitu laiku bus ir normalus airsoft gunai tokie. :winkwink: tuoj sulauksim ir su ugnim iseinacia is vamzdzio, ir daug didesniu garsu. Nes technologija nestovi vietoje. ;)
  6. cia buvo geimo pradzioje! :D mes dar norejom ji nupilti! :) bet per aukstai skraide! :)
  7. tai ka amerikieciu nepilotuojamas zvalgybinis lektuvas mus stebejo. :)
  8. prisisega ten kur kastuvelio kisene yra.
  9. bandrius (24) airiss (26) doicas (30) SWAGGER (35) BARAKUDA (30) ogo kiek sendy gimtadieniu! Nu ka kolegos, sveikinimai! ;) kad bb'sai lietusi laisvai! :) ir seip gyvenimo gero!
  10. taudrus

    problema su aeg

    jei ginklas garantinis, nesk pardavejui. Arba tiems kas taiso ginklus. Perinks, paziures, pataisys.
  11. realiai jei finansai tave riboja, pirk isimoketinai AEG. Nes su pistoletu tu nepazaisi normaliai zaidimuose. Cia gerai turet kaip atsargini ginkla, arba pastatuose labai patogus ginklas. O seip pirkis AEG. Ginkla isirink pagal save, koks tau patinka.
  12. Blogai ieskojai! Patarciaudar karta perskaityt keleta temu. Taip pat papildomai pasidomet kas yra airsoftas. Jei nori tik pistoleto renkies GBB GNB CO2 Nori automato :D-AEG Nori snaiperio- Spring
  13. pas mane googlai ir nerasoja! kad ir kiek lakstyciau! net pamirsau kas tai per dalykas rasojimas?! :)
  14. nemanau kad verta pirktis. Zmogus vis dar auga, tad keicias batu ismiera, ir seip kuno sudejimas. :)
×
×
  • Sukurti naują...