Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Prime

Members
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Prime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Na ka gi...thx uz pateiktas nuomones ir komentarus is kuriu aisq, jog didzioji dalis pasisako uz ICS :) Taigi pabrowsinus per e-shopus kol kas apsistojau ties: ICS M4 R.I.S linkas: http://www.zerooneairsoft.com/erol/erol.html (pasearchint) Pastarasis pardavejas siulo du modelius: bazini ir su M100 upgreidu, kainu skirtumas ~40EU, taigi ar verta imt iskart bazini ir upgreidint iki M120 ar pradziai pilnai uztektu ir M100? Be to kokias silpnasias sio ginklo vietas galetumet paminet bei kuriu daliu pakeitimam reiketu iskart nusiteikt :D
  2. Thx, tiems, kas atraso normalius atsakymus. O kas norit pasiuntinet i kitus forumus susikurkit atskira topica ir rasinekites tarpusavyje. Kas liecia akuma, galvoju, jog reiketu nusipirkt dar viena ir nusedus vienam tiesiog pasikeist. p.s. Jeigu kalbi, tavo zodziai turi but vertingesni uz tyla.
  3. Nu kas per manieros, ateit ir paflamint tokiam stiliuje: zinai www.google.com 99% tavo klausimu yra atsakyta :) anyway, peace :D
  4. Tankas sveria truputi daugiau ir jo kaina truputi didesne ;) p.s. nebutina kabinetis prie zodziu (kitaip sakant, jeigu neturi ka parasyt i topico tema geriau isvis nerasyk, no offence) B)
  5. Aga, vadinasi M120 bei pagalvot apie optika. Del upgradinimo as ir pats galvoju, kad geriau surinkinetu zmones, kurie ta daro ne pirma karta. Kas liecia ekipuote cia atskiras topicas ir atskiri resursai ;)
  6. Renkuosi AEG ir kol kas susideliojau tokia komplektacija: Tokyo Marui M4 S-System(http://www.tokyohobby.net/display_news.php?news_id=24) + M120 Upgrade + lazerinis taikiklis (100-150Lt) + kolimatorius/optika (300-400LT) Planuojama skirti suma iki 2k. Taigi kokios nuomones, pasiulymai arba uz panasia suma komplektacijos. ;)
  7. off topic Thx saint3r uz atsakyma, kitas klausimas butu: Pakeitus spyruokle reiketu saudyti tik su konkretaus svorio sratukais? T.y. jeigu bus ideta spyruokle skirta 0.3 sratams, ar bus imanoma normaliai saudyti sratais, kuriu svoris mazesnis uz 0.3, ar saudant su lengvesniais gausis belekas?
  8. Sveiki, gal kas gali paaiskinti kuo skiriasi (isskyrus kaina) skirtingo svorio sratukai (kuo sunkesnis, tuo geresnis)?
×
×
  • Sukurti naują...