Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

ginklas

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

ginklas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Ar galetum tokio popierelio (apie galia) koki pavyzdeli ? man siandeina iskilo tokia pat problema :/ sirdingai aciu. tadasebay@gmail.com
  2. Norint gauti teisinga ir normalu atsakyma - uzduodamas teisingas ir normalus klausimas. O jei cia varyt pradesi ant visu, penkiameciais bei idiotais vadint - mazai kas nores tau kazka aplamai sakyt O kas del pirkimo is eBay "be PVM ir muito", tai yra labai laikinas reiskinis. Kol forminama kaip "dovana" - viskas OK, o kai bus pastebeta kad pas tave eina dideli prekiu srautai - sumokesi ir muita ir PVM Manai esi pats gudriausias? As sakau taip, kaip sauksi taip ir atsilieps. As ~ 500 paketu (buvo ir dideliu ir mazu ir sunkiu ir lengvu) nemokejau nei muito nei pvm. (aisku kas liecia USA ir kinjas visokias, tai ten esu gal kokkius 3 kartus is 100 nemkojes is ten viada tikrina krovinius na beveik visada ) Tai tiek, as nematau reikalo cia pyktis ir bartis, bet as udaviau klausima o jus atsakete tikai su tokia pasaipa ar kt. Na as aisku karstakosis, aciprasau uz tai. PEACE.
  3. http://www.zerooneairsoft.com - sitie kaskur pradinge... jau terecia deina nepriskambinu. i email neatsako. pasirinkimas geras pas juos... kaskur prasmego
  4. bene idiotas ?Tai ko klausineji? pirk pas lukashenka ir problemu neturesi jokiu problemu - tik kainos netokios kokiu noretusi. man reikia ne vieno ir ne 2 vnt. del 1 vieneto nevarkciau ir nepirkciau is kaskur uz juru mariu..
  5. esu padares apie 500 pirkimui ebay, ir is europos nei viena karta nesu mokejes nei pvm, nei muito...
  6. O vat taip ne bandei? Google viska zino tavo atsakymas kaip penkiamecio. as klausiu tas kas zino, o ne darau eksperimentus kas atsiuncia kas nesiuncia kas apipisineja ir t.t. geriau jau nerasytum..
  7. Kur pirkti ginkla ONLINE parduotuveje sakikim anglijoje ar kitur europoje (tada nebus skaiciuojamas pvm, bei muitas.) aciu.
×
×
  • Sukurti naują...