Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

pornmix

Members
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie pornmix

  • Gimimo data 05/02/1986

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M15 A4 Carbine

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.jos.lt
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

pornmix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Sveiki, tai va.. pastebejau kad nepaspeju per visur... Per darba, per mokslus ir laikas kuris lieka laisvas labai jau mazas, daznai iskeiciamas i miega :D tad nenoredamas gadinti teemo su "lievu" dalivavimu jo veikloje, del laiko trukumo noreciau iseisi is teemo. Smagu buvo su jumis susipazinti, aciu organizatoriams uz tikrai gerus norus ir gera noru vykdyma, manau jums pavyks padaryti tai ko tikisi visi straikbolo zaidejai (Kiek teko nugirsti tai visi tikisi kad SFOD'as bus tas teemas kuris lyderiaus). Padarykite taip, kad galeciau kitiems girtis kad kazkada priklausiau siam teemui :D Daug neblevyzgosiu nes nemoku :) Atia :D
  2. Aciu, Mariau, uz grazu organizavima ir smagiai praleista laika. Sory uz nesklandumus (jei ju buvo). Aciu, Komandai, taip pat uz smagia kompanija :)
  3. Ej! Nebuva prisijunges prie forumo tai nemaciau registracijos, bet kaip ir vakar snekejom as ir noriu dalyvauti :(
  4. Na va ir as jau gryzau is atostogu :) SVEIKI! Smagu ir silta buvo... Prisedau ir skaiciau ka jus prirasinejot, priblevyzgojot ir pan. zodziu perskaiciau daug ir nieko nesupratau.. :( Kas vyksta del raciju, ar turim kazka-iskur? Del salmo pries isvaziuojant uzsisakiau is www.pthelmets.com pinigus ar nuskaite nznau, ryt tik galesiu pacekinti, bet rezultatas kad jokio meilo is ju apie issiuntima negavau.. Ar dar kas pirko is www.pthelmets.com ?
  5. Butu smagu kad kas jeigu ka nusiperka( salma, racija, pirstines ar pan.) parasytu cia linka, kad ir kiti galetu uzsisakyti ir nereiktu ieskotis.
  6. nenen, gryzimo bilietas bus pasleptas miske, pasakytos kordinates ir kas pirmas dasigaus tas ir laimingas :) Aisq.. jei dasigausit nepavelave :)
  7. Na tada as ir va parodysiu :) Cia keliavom per kelias ievra sajuzo salis busiuku. Ir Slovakojoj "pasimaise" musu marsrute salia kelio mazdau 1km atstumu viena nuo kitos sustatytos aki taukiancios skulpturos. Karine technika kazkada buvo ir naudojama, dabar ji tik korpusas, vidaus neturinti:
  8. fiziskai jamam delfaforce.lt :)
  9. na ten jus tarpusavyje ziuredami porno nesusijaudinkit, nes tikrai fizinis kontaktas atsiras :)
  10. Na dar ir "Musu kavine" adresa butu gerai gauti :) Ten yra kur auto priparkuoti?
  11. Tai kaip supratau, nors ir negersiu alaus (nigaliu..) tinkames 19.30 taip?
×
×
  • Sukurti naują...