Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Martynask321

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Martynask321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Sveiki. Noriu pasiremontuoti m4, užtrumpinos gearboxe laidai, sudege trigger switch ir selector plate. Internete visur matau, kad trigger switch sudaro 2 dalys, tačiau nėra kontaktinės plokštelės, kuri prisisuka ant trigger switch, t.y. vieta kuri kontaktuoja su selector plate. Buvau užsisakęs iš anksčiau trigger switch, buvo būtent be tos dalies, tai prisukau iš anksčiau turėtą. Pridedu foto, kad būtų aiškiau. Galbūt žinote iš kur ją gauti? Taiwangun, airsoft ir rcdalys nerandu, (rcdalys rašė, kad neturi tokios dalies). O gal kas turite parduoti?
  2. Ačiū už pastabas. Pabandysiu, perrinkti, kai gausiu naujas dalis. 👊👍
  3. Ačiū Warbeast už atsakymą. Cia jis taip atrodo po apdegimo, susigadino nebenaudojamai. Buvo įdėtas visiškai naujas. Būtent prieš tai dariau taip kaip sakei, ty. surinkau be vidurių. Motoro pozicija praktiškai nesireguliuoja, nes ant atpalaiduoto prisukimo motoras liečia dantračius, tačiau gears sukasi lengvai su ir be motoro 🤯
  4. Sveiki. Prieš metus pirkau naują m4 (%https://www.taiwangun.com/assault-rifle-aeg/asr102-ebb-full-metal-aps?from=listing&campaign-id=20 Susidėvėjo kelios dalys, po to dantratis nulūžo, tad viską po truputi keičiau. Buvo bėdos su motoru tai pirkau naują https://www.rcdalys.lt/detales/0/21511/LONG-TYPE-EXTREME-HI-TORQUE-MOTOR-[CASTELLAN] Bateriją naudoju (apynauja) https://www.rcdalys.lt/detales/0/28078/BATTERY-LI-PO-2200MAH-111V-20C-[IPOWER] Dantračiai: 18.1 Spyruokle originali Šaudant kaisdavo laidai, tai buvo atjungtas saugiklis ir sujungta tiesiogiai. Dabar šaudant pradėjo iš vidaus rūgti dūmai ir iškart atjungiau bateriją (prieš tai vieną žaidimą atlaikė). Išardzius radau sudegusias dalis (pridedu foto). Nuolat beda, kad bateriją greit iškrauna arba kaista laidai, kol visai nustoja saudyt. Taip pat saudo labai keistai, t.y. lėtai, lyg sunkiai pasuktu mechanizmą (dantračiai atlaisvinti, t.y. neužveršti) Kame bėdos, ką keisti, kad veiktų normaliai.... Ar cia motoro bėda, ar netinkami fantračiai, ar del laidų kažkokia bėda? Nervai nelaiko, atrodo paprasčiau išmesti laukan ir naują pirkti, nes vos ne viskas pakeista... (gearbox shell ir tas pakeistas, nes korpuso dalis nulūžo....) Busiu dekingas už bet kokią info. Ačiū P. S. esu gan naujas šiame srityje.
×
×
  • Sukurti naują...