Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

OrangeJuice

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie OrangeJuice

  • Gimimo data 08/23/1990

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Kolkas neturiu, tačiau po pirmojo žaidimo žadu įsigyti savo.

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/aurijust?ref=tn_tnmn
  • Skype
    auris_15

Profile Information

  • Gender
    Male

OrangeJuice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Išties mums buvo be galo puikus pirmas kartas pasišaudant. Kiekvienas žaidimas paliko gerų atsiminimų bei kiekvienas susišaudymas išmokė vis kažko naujo. Pvz. Nelipti į kalną trims žmonėms iš karto, neprisidengiant ;) Viliuosi, kad bus ir daugiau tokių puikių renginių :)
  2. Sveiki, tik ką tik grįžau namo, taigi jei ne per vėlu registruojamės +3. Dalyvaujam pirmą kartą.
  3. Sveiki, vis dėlto būtų gerai, jei kuris iš jūsų senbuviai paorganizuotumėt normalų renginį. Aš mielai būčiau sudalyvavęs pastarąjį sekmadienį, tačiau iš bliuzų tik popietę grįžome. O kaip dėl ateinančio sekmadienio? Jeigu žinotume, kad tikrai organizuojama, tai būtume 3 garantuotai ir dar prikalbinčiau kokį draugą, kitą. Labai labai norime išmėginti airsoftą šiaip :) O sekmadienį praneša griaustinius, prastesnius orus - niekad šašlų nekeps ir prie "pelkių" nesedės, tai gal norės miškuos sušlapt vietoje sedėjimo namie ;)
  4. Mielai aš, ir dar 2-4 mano draugai prisijungtų, jei popiet kokią 14h pradėtumėt. Tiesiai iš bliuzo naktų atvažiuotumėm manau.
  5. Sveikas Morda, Ačiū už išsamius atsakymus, pasinaudojau patarimu ir paspaudžiau "Follow this topic" visose dominančiose temose :) Dar vienas klausimas: mačiau yra skirtingo lygio žaidimai (labai nesigilinau), bet kaip suprantu naujokai nelabai gali dalyvauti didesnėse operacijose? Ir kaip dažnai propaguojat važiavimą žaisti į kitus Lietuvos miestus pvz. Vilnių? Jeigu važinėjate po visus žaidimus, tuomet spėju netenka laukti po mėnesį iki sekančio žaidimo? ;) Beje, labai didelė pagarba dėl M134! Net nežinojau, kad Šiauliuose gyvena tokių auksarankių.
  6. Labai geras DUK, gaila, kad neradau prieš 2 dienas, kai skaitinėjau forumą :) būčiau daug laiko sutaupęs, bet vistiek be galo naudingas :)
  7. Sveiki, neteko dalyvauti airsoft renginiuose, bet norėčiau aš ir pora draugų prisijungti ateinantį žaidimą. Kaip suprantu, registruojantis susišaudymui veikia "kas pirmesnis tas gudresnis" taisyklė? Taigi visada reikia tikrinti forumą ar nėra naujo renginio? Kadangi norėtume sudalyvauti pirmą kartą, tai įdomu ar asmenys nuomojantys ginklus, aprangą nuomoja ir akinius, liemenes ir kitus smulkius dalykus? Jeigu patiks pasišaudymas (o įsivaizduoju, kad labai patiks), tuomet tikrai įsigysiu savo ginklus ir aprangą :)
×
×
  • Sukurti naują...