Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pasaka "Kaip Warbeast'as forume ban'a gavo"


Warbeast
 Share

Rekomenduojami pranešimai

O gi pasaka prasideda taip:

 

Seniai seniai, vienoj karalystėje, kur karaliavo pasipūtęs karalius Kalakutas su savo "elito" svita"

 

Narsus riteris sarachem'as nusprendė nugalėt piktąjį drakoną Botanik'ą, kuris jau kurį laiką terorizavo karalystę savo SMS žinutėmis.

1.JPG

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 112
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kadangi tamsta sarachemas užsiimate intrigomis ir bendruomenės skaldymu, tai išdėjo žmogus susirašinėjimą. Viskas vieša idant nebūtų interpretacijų. Čia kaip suprantu airsofto bendruomenės forumas, tai nelabai aišku, kodėl Jūs lendate prie mūsų, nors taip nekenčiate airsofto? Nustokite mus terorizuoti ir koneveikti. Dar drįstate ir grasinimus rašinėti. Jums tai atrodo normalu?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jūs savo blackliste įrašėte labai jau didelį kiekį žmonių. Arba visi tame blackliste yra blogiukai, arba su Jumis vienu yra kažkokių rūpesčių. Jūs šioje bendruomenėje esate tik svečias, ne airsofteris, ne jos kūrėjas, todėl, gan keista, kodėl bandote diktuoti kaip mums gyventi. Iš kur toks noras primetinėti mums savo valią? Aš asmeniškai renkuosi Jus ignoruoti. Sudiev.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Luka, as seniai siuliau kad nieko nedarancius senbuvius LSB taryboje pakeistu komandu vadu taryba, kad bendruomene galetu reaguoti i issukius, butu vieninga ir bendraujanti. Bet jus nenorit reformu - ju nebuvimas, LSB stagnacija ir yra pagrindine airsofteriu isskaldymo priezastis.

 

Butent aktyvi ir vieninga komandu vadu taryba ir galetu itakoti orgus. Be to, siuliau sukurti ir laisvai samdomu atstovu rata tokioje taryboje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O Jūs komandų paklausėte ar jie nori tokio kažkokios tarybos? Kokiu tikslu ta taryba bendraus? Kur čia ta airsofto stagnacija ir kur tos globalinės airsofto problemos? Kažko neįžvelgiu. Pagaliau jei arisofteriai jaus poreikį kažkokiam centralizuotam valdymo organui, tai patys airsofteriai jį ir susikurs. Beje priminsiu, kad mūsų komanda į Jūsų blacklistą pateko tik dėl to, kad pasiūlė žaidimą rengti kitame poligone. Tai kaip Jūs kaip game orgas reaguosite į kažkokios tarybos sprendimus Jūsų atžvilgiu, jeigu į paprastą prašymą sureagavote neadekvačiai? Kaip organizavot tuos savo LARPus taip ir toliau gi organizuosite. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei daryciau blogus zaidimus ir gauciau is komandu vadu tarybos rekomendacijas ar net ultimatuma del mano rengiamu zaidimu - tikrai padaryciau isvadas ar net pasitraukciau is orgu. Nes tai butu tas irankis, kuris galetu tikrai paveikti, nes atspindetu aktualia padeti airsofte ir realijas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jei jau toks kažkoks poreikis būtų, tai jau senAI būtų pakurtas analogiškas forumas su visomis Jūsų politinėmis partijomis ir kompartijų nurodymais. Tai sukurkite analogišką asociaciją ir vadovaukite jai kaip tinkamas. Jeigu trūksta juridinių ar techninių žinių kaip tai padaryti, aš mielai Jums padėsiu. Matau domenas sarachemas.lt laisvas. Paskubėkite.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...