Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

CQB-PURVINA BOMBA (2014-01-12)


Sunytis
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Eskadrono vardu Ačiū organizatoriams už kokybišką ir dinamišką CQB žaidimą - nuobodžiauti nebuvo kada.

Puikus pavyzdys koks turi būti CQB žaidimas - ribojant granatas ir naudojant TIK 1 kategorijos ginkluotę, abi pusės skaičiavo kiekvieną pistoleto šūvį, galvojo daugiau apie taktiką, nei betikslį BBS eikvojimą.

Taip pat Ačiū orgams už aptarimą po žaidimo dėl saugumo taisyklių pažeidimų - net ir nedideliame geime, deja, pasitaiko neatsakingų žaidėjų su KORSAR petardomis ir kitais ale ZHUK'ų "analogais" be žirnių...

 

Atskirai noriu išreikšti pagarbą PMC8 už vyriškumo parodymą aiškinantis kieno buvo nelegalios granatos - tai parodo teisingą požiūrį šį hobį -> be sportinio intereso laimėti ir nežalojant vieni kitų. Rimtas airsoft'eris supranta - šiame hobyje svarbiau ne galutinis tikslas sportiniais interesais laimėti, o procesas, siekiant įgyvendinti paskirtas užduotis.

 

Ačiū sukilėliams ginantis ir priešininkams (konvencinėms pajėgoms) už veržlų puolimą.

 

Laukiam sekančio CQB!

 

P.S. Mano asmenine nuomone žaidimas puikiai parodė, kad šiai teritorijai optimalus žaidėjų skaičius kokybiškam game'ui iki 30 žaidėjų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Eskadrono vardu Ačiū organizatoriams už kokybišką ir dinamišką CQB žaidimą - nuobodžiauti nebuvo kada.Puikus pavyzdys koks turi būti CQB žaidimas - ribojant granatas ir naudojant TIK 1 kategorijos ginkluotę, abi pusės skaičiavo kiekvieną pistoleto šūvį, galvojo daugiau apie taktiką, nei betikslį BBS eikvojimą.Taip pat Ačiū orgams už aptarimą po žaidimo dėl saugumo taisyklių pažeidimų - net ir nedideliame geime, deja, pasitaiko neatsakingų žaidėjų su KORSAR petardomis ir kitais ale ZHUK'ų "analogais" be žirnių...Atskirai noriu išreikšti pagarbą PMC8 už vyriškumo parodymą aiškinantis kieno buvo nelegalios granatos - tai parodo teisingą požiūrį šį hobį -> be sportinio intereso laimėti ir nežalojant vieni kitų. Rimtas airsoft'eris supranta - šiame hobyje svarbiau ne galutinis tikslas sportiniais interesais laimėti, o procesas, siekiant įgyvendinti paskirtas užduotis.Ačiū sukilėliams ginantis ir priešininkams (konvencinėms pajėgoms) už veržlų puolimą.Laukiam sekančio CQB!P.S. Mano asmenine nuomone žaidimas puikiai parodė, kad šiai teritorijai optimalus žaidėjų skaičius kokybiškam game'ui iki 30 žaidėjų.

 

Tai gal ivardinsite zaidejus, kurie naudojo nelegalias granatas?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visi susitariame dėl taisyklių, visi jų turimės laikytis. Niekas po kišenes šį kartą nelandžiojo, todėl buvo prevenciškai pasikalbėta su žaidėjai gyvai po žaidimo. Sutarėme, kad extremeways.lt organizuojamuose žaidimuose organizatorius žaidimo metu pasirinktinai patikrins žaidėjų naudojamą pirotechniką. Jei žaidėjas nesilaikys susitartų taisyklių, bus paviešintas ir į žaidimus tam tikrą laiką nebus įleidžiamas. Kiti organizatoriai gali taikyti kitus apribojimus savo organizuojamiems žaidimams. Toliau diskusijos neberutuliosime, temą uždarome.

Dėkoju komandoms, kurios kaip užsiregistravo, tokia sudėtimi ir sudalyvavo, tai organizatoriams labai svarbu. Iki susitikimų kituose projektuose ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...