Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Gearbox'o tiuningo detalės ir firmos


Rebellion
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu bendros nuomonės apie gearbox'ų tiuningo detalių firmas ir dalis. Daugėlis deda SHS, Guarder, Element, Madbull dalis į savo gearbox'us. Pats naudojau SHS visus vidurius: dantračius, spyruoklę, stūmoklį su visais metaliniais dantimis viename gearbox'e ir nusiskundimų neturiu. Klausimas toks: ar yra verta "maišyti" skirtingų firmų detales (vienos firmos stūmoklis, kitos dantračių komplektas, trečios dar kažkas) dėl tokių priežasčių kaip:

    [*]Tarkim viena firma gamina labai gerus dantračius, bet yra geresnių stūmoklių nei jų. [*]Vienos firmos pozicionuojasi tik tarkim stūmoklio ir cilindro galvos gamyboje ir gal būt pačių cilindrų gamyboje. [*]Trečia firma gamina labai gerus spring-guide, nozle ar tappet-plate.

Ar visgi čia tik kiekvieno asmeninis pasirinkimas..? Nes yra tokių žmonių, kurie viską susiperka tik vieno gamintojo (pvz.: Guarder ar Matrix), tada, mano manymu, turi būti idealus suderinamumas. Kolkas iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad SHS gamina visai neblogus stūmoklius su visais metaliniais dantimis, bet jie "neblizga" savo dantračių komplektuose, yra daug geresnių, bet jie gerokai brangesni. Gal galite pasidalinti savo patirtimi kokios fimos yra geros kuriose srityse, ar visgi neverta sukti galvos ir pirkti viską vienos firmos? :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Su tuo suderinamumu tai labai įdomu. G&G ginklui skilo gb. Gavau G&G gb š kito ginklo, visiškai sveiką, tačiau naudotą. Į pastarąjį ginklą jis telpa... kol nepriverži pistolgripo - tada pzdc - nebeveikia ugnies keitiklis. Įdėjus tarpinę - motoriukas nebepasiekia dantų. O atrodytų ta pati firma ir tt...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 7 months later...

sveiki.noriu paklausti ar keiciant spiruokle dedant galingesne,ar reikia keisti stomokli jo galva,stumoklio sandarinimo galvute?varikliuka?

Keiciant 110 spyruokle i 120 nieko nereikia daugiau keisti. Keiciant 90 i 150 jau reikia ziureti :)  Siaip gerai butu daugiau info apie tiuninguojama daikta gauti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Garsas kai užtraukia ar atleidžia spyruoklę?

 

Galbūt shimmingas prastas ir prie 120ms spyruoklės jau pasijaučia? Vargu ar kompresija duotų švilpavimą. Kompresijos trūkumas pasimato kai m/s labai šokinėja ant chrono.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Aisku kad ta kur ilgesnis :) Pats pagalvok, juk nozzle tarnauja kaip tunelis, per kuri keliauja oras, kuris suteikia sratukui judejimo greiti, tai jei jis bus ne prie pat sratuko, dalis oro iskeliaus i sona o ne pagal tieisogine paskirti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Turiu, labai minkšti dantys, greit nudilo. Dabar uždėjęs esu SHS dantratį tai kaip ir gerai. Šiaip smarvės turi ik pastebėjau apie 1mm ilgesnis nei mano stokinis VFC varikliukas, tai su aukščio reguliavimu tokia situacija jog varžtelis beveik visai atlaisvintas, kad padoriam aukštyje būtu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...