Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Perku AEG naujokui


karsonas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, perku ginklą naujokui kaina būtų orentacinė 200LT be akumuliatoriaus be pakrovėjo tik ginklą dar aišku papildomai gali būti šaratų.

Gali būti paparastas automatėlis, arba pistoletas rimtesnis.

Jeigu kas turit pasiūlyti snaiperį su optika būtų svajonė(nepradėkit kolioti kad su tokia kaina tokio aparato negalima paimti) tiesiog aišku kaina +-

Esu iš kauno

Rašykit asmeninę forumo žinutę

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

jaigu tu cia sau perki tai apie snaiperi ne nesvajok pats blogiausias sautuvas naujokui... pistoletas yra tik priedas prie visus ekipuotes tai belika aeg uz 200lt tai paprasciausiai nerasi nieko kas gerai veiktu o jai kas nors tau pasiulys reiskia bando ikist broka. MANO NUOMONE GALIMA NEPAISYTI.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas uzsiregistraves. Visu pirma, perskaityk visu naujoku tokius pat klausimus forume. Tada bent jau pardej paciupinek AEG kuris labiau limpa prie rankos. Ir ka tu darysi be akumo ir pakrovejo? Uz 200 lt sunku bus rast kazka padoraus. Nebent kazkam nusibodo zaist ir skubiai reik pinigu. Apie snaiperini, uz tiek pamirsk svajot, nes vien padoresne optika, daugiau kainuoja. Be to pasvarstyk galimybe nusipirkt issimoketinai nauja AEG is pardes.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...