Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

  • 1 month later...

sveiki.

 

Ilgai ieskojau kur cia tinkamoj vietoj uzklausus jusu del detuviu, tai manau cia tinkama vieta:

 

Turiu Cymos (nauja) mid-cap'a su talpa 140 bb's, ir svirksta bb's uz 20 lt, toki balta persviecia kuri tikriausiai daugelis naudoja. Tai as ji sugebu tik kokiu 60 bb's uzpildyti daugiau fiziskai neeina pildyti su svirkstu, na su rankom dar kokiu 30 bb's ikisu, kol pabosta.

 

pries sias detuves, taipat turejau naujas detuves 100bb,s, tai istorija tokia pati. Klausimas:

 

Ar jos kai naujos sugeba tik toki kieki sutalpinti?

Ar pildymo svirkstas prastas (taipat naujas)?

Ar bb's pildymo technika po 60 bb'su keiciasi :)

 

Laukiu atsakymu, aciu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, paprastai buna, kad kartais telpa maziau bbs negu, kad nurodyta, pvz sitose 68 mid-cap G36 realiai telpa tik 46-47 sratai, cia jau pilnai spaudziant kiek tik imanoma tiek su svirkstu ar kitomis priemonemis. Bet pas tave, kaip nurodei, tai manau, kazkas netvarkoj tikrai su detuvem, arba kaip minejai, kad rankomis sukisi, dar papildomai 30. Nelabai isivaziduoju, kaip su plikom rankomis gali sukisti daugiau, jeigu jau max su svirkstu daugiau nepajegi. Seip, kad maziau telpa, tai gana daznai pastitaiko, ebt kad tokie skaiciai, tai cia tikrai kazkas netvarkoj o.O

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O gal detuve, kokia mandra kur galima reguliuoti BB'su kieki? Kokiu bdu pasireiskia kad neina su svirkstu pildyt? Stumia sratus atgal i svirksta? Jei taip, tai cia svirksto problema, kai lizeuvelis esantis apacioj, pastringa ir leidzia BB'sam judet atgal. Realiai i ta Cymos detuve turetu tilpt apie 120BB'su.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O čia ne iš break in period temos? Kuomet reikia iš pradžių negrūst per prievarta ir pramankštinti dėtuvės spyruoklę ar kas ten dar judančiu dalių viduje, dedant ir išimant bb'sus palaipsniškai didinant jų kiekį. Su Matrix G36 dėtuvėm taip atlikęs iš 45-47 bb'su dabar sudedu 55 bb'sus pagal gamintoją 68 rašo, kad telpa :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Prisidesiu ir as prie temos su detuves problema:D KSC glock tipo detuve uzpildzius dujom, output valve per daug issoka - ziurint su detuves nugarine plokstuma jis koki milimetra islindes. Del to detuve uzstringa dedant i pistoleta. Teko kist atsuktuva, kad ispaust voztuva ir isimt detuve. Kaip sita problema galima butu isprest?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...