Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

pistoletai veikiantys green gas principu


Rekomenduojami pranešimai

sveiki, skelbimuose pastebėjau kad pistoletai (green gas) parašoma kad apkaba leidžia dujas. tai čia reiškia pripili dujų o jos iškarto pro šoną išpurškia ir apskrytai daleiskim nusiperku va tokį pistoletą http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/Beretta-M92F-airsoft-dujinis-pistoletas-green-gas

ir po kiek laiko jis irgi per apkabą leis dujas ? jei taip per kiek laiko išsidėvi tos apkabos ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

turiu aš tą CO2 (sport 106) kai įdedu balionėli prisuku greit neleidžia bet pirmas šūvis iš vsio išleidžia man per minute... nešiu pas meistrą. Turbūt čia taip bus dėl to kad ankščiau net nežinojau kad jiems reikia silikono ir balionėlį palikti, neišsukti... Kaip pirkau tai gal kokį mėnesį galėdavau balionėlį palikti idėtą ir per 5 dienas neišleisdavo nė kiek. po pusmečio jau išleisdavo pilnai jei laikau 5 dienas. o dabar tai vsio. per vėlai tą jūsų formumą atradau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Priziuret reikia GBB pistoletus ir laikys jie. Ju pagrindines dalys atlaiko ~10 000 suviu. Tokyo Marui paprastai tik tepi ir saudai kol suluzta, KWA ir pan. dar reikia iskarto naujam is dezes profilaktiskai problemines vietas sutvarkyt, o jei nepasidarai - po to kartas nuo karto smulkius remontus padaryt kad datemptu iki tu 10k.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

pvz KWA glockeriui: varzta spynos vidineje dalyje po galiniu taikikliu su locktaitu bent jau raudonu uzsukt. Pries tai nuriebalinus, jei tai daroma ne naujam pistoletui.

Priklijuot superglue priekini ir galini taikiklius prisisaudzius.

 

Tepti normaliu silikonu (jei is senuku - ne pigiausiu), nepritepti per daug, bet ir nelaikyti sauso.

Visada detuve palikti su dujomis po saudymo.

Niekada nepalikti saratu detuveje po saudymo.

Kas mazdaug 100-200 suviu, kai detuve tuscia be duju - y vidu per kovini voztuva (yspaudus) ypusti silikono ir ant uzpildymo voztuvo uzlasinus silikono uzpildyti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Išmok pildyt. :lol:

 

O jei rimtai - ne pas visas dėtuves būna užpildymo vožtuve tarpinė, dėl to pildant dalis dujų eina pro šonus. Jei tarpinės ten nėra (pažiūrėjus matosi yra ar ne) - taip turi būti, ir nieko čia blogo. Išskyrus dujų nuostolius :D Dar geriau taip, nes daugiau dujų užsipildo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, nusipirkau airsoft pistoleta, 6mm, ir nusipirkau duju štai tokiu https://aic.lt/dujos-airsoft-pistoletams-vasarinae-s//prod_693.html pilu as jas ir leidzia man pro sonus, reiskia kad reikia silikono ar netinka dujos?

 

 

pildymo metu, kai detuve pilna yra normalu, kad leidzia. Jeigu visa detuve normaliai gali issaudyti, reiskia viskas tvarkoj.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...