Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.As esu naujokas airsoft`o pasaulyje ir pries pirkdamas ginkla noreciau pasikonsultuoti. Kazkaip man i aki "krito" Vokieciu WW2 penkiasuvis mauzeris KAR 98k :winkwink: . noreciau suzinoti daugiau apie si ginkla ir apie jo galimybes ir ar apsimoka toky pirkti jeigu tuo tarpu visi laksto su M`kem,AK ir G36 serijos ginklais??? Geriausia butu jeigu atsilieptu zmones kurie yra ji isbande arbva turi ;) aciu uz bet kokia info...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na apie pati ginkla nieko pasakyti negaliu, bet jei tu isigysi WW2 ginkla ir paskui noresi patekti i kokia nors komanda privalesi ji pakeisti kitu, nebent atsiras Lietuvoje antro pasaulinio karo komanda (nieks nezino, gal pats uzsimanysi tokia ikurti jei rasi bendraminciu). Toliau nezinau kaip su visa likusia ekipuote, jei ketini turet WW2 ginkla ir apranga turetum rengtis antro pasaulinio, nes tikrai nekaip atrodytum su kokia nors naujausia ekipuote ir WW2 sautuvu rankose, tokie zmones pokemonais vadinami... Taigi pirma labai gerai pagalvok, ar tikrai jo nori, jeigu ketini uzsiimineti ne vien saudymu kieme i taikynius, o rimtai vazinet i visokius game ir po kiek laiko galbut kandidatuot i kokia komanda :winkwink:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na vat tame ir esme kad turiu pilna WW2 vokieciu kariuomenes wolksgrenadierio akipuote su visais katiliukais,dujokaukem,sagtim,kepurem ir pan ;) vienintelis dalykas ko reikia tai ginklas...Galvojau dar apie MP5A4 jei neklystu ar kaip ten jis....isu zmonemis kuriais kalbejau tai sako jog ginklas "visai nieko" ir nesiotis lengva ir prisitaikyt gerai tik ale vienas dalykas blogai kad nieko negalima primontuot :winkwink: noreciau suzinoti kitu zmoniu nuomone...?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

idomu koks lo... tau sake, kad prie A4 neprimontuosi nieko ?

as 3 metai su A2 TL kariauju, optika, kolimatorius, lazeris gali be problemu tvirtintis isigijus laikikli, prozikas jau imontuotas.

A4 aisku netures proziko, bet galima visa prieki su proziku isidet, is isores A2 nuo A4 skiriasi tik saugiklio padetimis (as tiek tesu mates).

jeigu nori be papildomu perejimu tvirtint pribumbasus tai pirk G36, Scar arba M ginklus, nors ir tai ne visi norai lips...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...