Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TM PSG-1 dienorastis


GSP
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, turbut jau daugelis yra girdeje kad nuolad zyziu apie PSG-1. Siandien buvo lemta siai svajonei issipildyti :lol: Pameginsiu aprasyti ispudzius, pojucius, trukumus privalumus ir pan.

 

Atsidarius deze pirmiausia i akis krenta tvarkingas akiai malonus vaizdas. Turint mintyje kad sautuvas kastavo apie du gabalus, taip ir turetu buti. Komplektacijoje duota viena 15bbs talpos detuve, visi reikiami irankiai reguliuoti sautuvui. Keletas "precision" bbsu, sampalas, savotiskas speed loaderis ir sluostele valyti optikai. Numatyta vieta baterijai, bet jos nera nes neuzsakinejau. Kaip ir visi Tokyo Marui gaminiai, sis pagamintas daugiausia is plastiko. Pradzioj buvo baisu kad tokiu gabaritu ir svorio sautuvas neklibetu ir netrasketu. Taciau niekas nekliba nebarska, visas sautuvas sutvertas tikrai kokybiskai ir tvarkingai. Prie sautuvo iskarto yra komplektuojamas Tasco taikiklis su fiksuotu artinimu ir paralaksu. Reguliuojasi tik fokusas ir zinoma "windage, elevation". Vienintelis minusas kuri pastebejau - optikos tvirtinimas kliba labai nezymiai. Apie tai daug prirasyta internete ir si klaida istaisoma gan paprastai. Sautuve reguliuojasi skruosto atramos aukstis ir buozes ilgis, taip pat ant nuleistuko esancios "pagalveles" pozicija.

 

Ispudziai saudant.

 

Na faktas kad nieko nelaukes pasijungiau pirma pasitaikiusi akuma ir padariau kelis suvius. Nepatiko, kad nors ir buoze yra didele taciau labai mazai vietos skirta baterijai. Gerai kad gyvenam Licio Polimeru laikais, dvieju celiu 2200mAh lipolke tiko idealiai. Nustebino tai, kad nors tai yra ir senas Tokyo Marui modelis, taciau jame yra vaiksciojanti spyna su siokiu tokiu blowback'u. Deja spyna nesifiksuoja bet tai galima praleisti pro akis. Labai maloniu jausmu suteikia pirmo srato uztaisymas. Neuztaisius pirmo srato sautuvas sauna tuscia suvi. Uztaisymas vykdomas su ta pacia rankena kaip ir ant tikro PSG atitraukiant ja iki pat galo ir paleidziant. Integruota optika nera tokia jau gera kaip raso internete (man asmeniskai Guarderio optika is airsofto parduotuves zenkliai geresne), bet tikrai nera prasta. Minusas - mazas apzvalgos kampas ir tinklelis paprastas kryzius, nera mil dot'o ar seip kazkokios gradacijos pagal kuria galetum pasikoreguoti. Vel gi, sis snaiperis ne karinis tai galim praleisti pro akis. TM optikai komplektuoja apsaugini plastiko stikliuka, tokios pacios medziagos kaip ir musu naudojamuose akiniuose. Realiai abejoju ar optikai pakenktu bbsas, bet tai yra gan malonus gestas, aisku iki pirmo gero ibrezimo, taip pat klausimas ar neuzrasos.

Sautuvas saudo apie 90m/s, tikrai juokingas greitis, bet tam ir yra tiuningas :winkwink: Galiu pasakyti kad su tokiu greiciu ir visom bazinem detalem, sautuvas saudo labai gerai ir taikliai :winkwink: Sklaida labai nedidele, o optika labai paprasta prisaudyti, neskaitant to, kad optikos reguliavimas padarytas zydiskai - jei sratas nesa desinen, ratuka reikia sukti i ta puse kur parasyta desine, nors turetu buti atvirksciai. Sautuvo veikimo principas isties unikalus - spyruokle laikoma nuolatos uztraukta, nuspaudus niuleistuka akimirksniu ivyksta suvis ir tik poto spyruokle vel paruosiama suviui. Baigus saudyti yra speciali svirtele atpalaiduojanti spyruokle. TM padare labai gera sistema - atpalaiduojant spyruokle, si atleidziama pamazu. Kad isvengti dantraciu smugiavimo i stumokli atleidimo metu, padaryta speciali stabdymo svirtis ant dantracio, kuri neleidzia persisukti dantraciam ir nulauzti pirmus dantis.

 

Sautuvo vidus

 

Labai knietejo atsidaryti sautuva ir paziureti - o kas gi ten viduje. Ardosi labai maloniai, visos detales padarytos idealiai tiksliai. Kas patiko, lyginti su kitais plastmasiniais gaminiais, kad siame nera medvarsciu, kurie kaip zinia nuo daug sukinejimo isgremzia plastmase. Viskas sutvirtinta su varztais, keli medvarsciai yra buozeje kaip ir daugelyje aeg'u. Pagal visa konstrukcija, matosi kad sautuvas tikrai neissiklibins ir nepasidarys traskantis irklas. Blowback'as issprestas tradiciskai - ant stumoklio. Blowback jausmas gan silpnas, nes nera metalinio svarelio, vadinamas svarelis yra plastikinis :winkwink: Meginsiu ateityje ji pakeisti i metalini, jausmas saudant turetu sustipreti ir buti zymiai malonesnis. Gearboxas ir jo dalys tradiciskai bazines, net neisivaizduoju kokia spyruokle galetu atlaikyti. Gearboxas dvieju daliu, ardyti vienas malonumas, spyruokle pasikeicia labai lengvai, o detales padarytos su didele precizika, todel atidaryti uzdaryti gearboxa juoku darbas.

 

Viska apibendrinant galiu pasakyti - pingu uz si sautuva visiskai negaila ir jis yra vertas to. Atmeskim optikos kaina kuri yra komplekte ir gaunam gan padoria gero sautuvo kaina.

 

Pradzioje planuoju pasikeisti vamzdeli i precizini ir parasysiu ar nors kiek jauciasi skirtumas. Tada bandysiu deti galinga spyruokle ir ziuresiu kiek laikys viduriai. Jei galutinai sudrosiu vidurius darysim dujos + blowback. :) kolkas tiek ir stai kelios foto.

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

siandien keiciau spyruokle ir vamzdeli. Vis gi TM, matomai, bus atnaujines truputi si sautuva, nes vamzdelis "for PSG" kazkodel netinka, o guarderio spyruokles "for all aeg exclude PSG" tinka , nors turetu buti per trumpos. Na bala nemate, vamzdeli idejau 650mm 6.03mm mad bull skirta paprastam aegui. Spyruokle idejau M130, ir ziuresiu kiek laikys standartiniai nesustiprinti viduriai. Kolkas issaudziau apie 100 suviu, tfu tfu tfu veikia, tikiuosi ir iki savaitgalio veiks :winkwink:

 

Chronas po spyruokles pakeitimo su standartiniu vamzdeliu rode 132m/s @ 0.2g, po vamzdelio pakeitimo greitis nepasikeite bet sumazejo sklaida nezymiai. Su 0.3g blaster sratu (kurie beja gan prasti) rodo 108m/s

 

Pradziai pasidziaugti manau pakaks :winkwink:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Sveikas. Esu dar naujas airsofte ir dar neturiu savo nuosavo ginklo. Sis modelis mane labai sudomino noreciau apie ji suzinoti daugiau. Tiksliau apie galimybe is jo padaryti tikrai taiklu snaiperi. Suprantu kad tai reikalauja papildmu islaidu ir ziniu. Taippat noreciau suzinoti kur ji geriau pirkti ir kokias paildomas detales uzsisakyti?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

nuesiteik apie 4000-5000 islaidoms kartu su ginklu jei jau taip :D O seip ju pasirinkimo didelio nera, yra redwolfe parduodamas, poto spec shope berods ir dar kazkokioj kinijos pardej. Daliu pasirinkimas irgi neipatingas. Systema full tiune up kit'as yra geriausias sprendimas. Beja, Milzins kaip tik toki turi nereikalinga

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Galima gauti linka i upgrade kit ir jo detaliu sarasa ir kontakta to zmogaus kuris turi atliekama. As esu rimtai nusiteikes isigyti sita "zaisliuka" :D

ar sita puslapi minejei? www.redwolfairsoft.com cia radau galimybe apsirinkti upgrade kitus. 460+ fps upgreido kaina nera labai atbaidanti bet tai tikrai tas kitas?

 

Level II deluxe upgrade option that increases your firepower and range. Upgrade work includes installation of the following:

1. Install Prometheus spring

2. Install SYSTEMA Super High Torque Motor

3. Systema Bearing middle gear

4. Systema Steel bushings

5. Inner barrel sealing

6. Gear seating calibration

7. Stock modification for custom battery

8. Custom gearbox work to ensure smooth operation.

Note that our custom work installs a large non-removable battery in the stock, and stock retains full adjustability.

 

Sarase pasigendu informacijos apie baterijos pakroveja.

taippat percision barrel

koks geresnis variantas? kiek esu skaites forumus 6.03 neturi dauk itakos lyginant su 6.01? ar sis pakeitimas tikrai vertas demesio?

ir paskutinis klausimas BB svoris ir kokiu gamintoju vengti? zinau tik kad enviromental freandly BB nera geras pasirinkimas snaiperiui.

 

aciu uz kantrybe :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

460fps snaiperiui yra mazai. Yra visokiu tune up kitu, kaikurie net 200m/s (pas milzina toks) Ji susirask per paieska gan aktyvus narys. Taip pat del kitu klausimu skaityk foruma, pilna info

 

Prie� dedant į elektrinį 'snaiperio' ginklą 200 m/s rekomenduočiau tiuningo limitus pasiskaityt...
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 months later...

na, kaip ir pribrendo laikas PSG pasidaryti ant HPA (oro) ir kad butu semi auto. Sistema jau sugalvojau, dabar reik tik dalis istekinti.

 

Kas mokat tekinti o gal pazystat tekintoju kurie galetu padeti su keliu gan elementariu detaliu istekinimu? O gal kazkuris is dalyviu pats moka ir turi galimybe tuo uzsiimti? Kas turit kokios info del tekintoju ar norit padeti rasykit, skolingas neliksiu

 

Detales visos apvalios praktiskai galima ir is plastiko tekinti tik as nei plastiko nei aliumo/diuralio neturiu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...