Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kaip TM AK74MN, metal ?


Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

man, kaip ir daugeliui naujoku, didziausias galvos skausmas kyla del ginklo issirinkimo. jokio rankose nelaikes, akyse neregejes, vaikysteje lakstes su mediniais..., o cia - reikia rimta issirinkti. Nesu toks turtingas, kad pirkciau kinietiska ir po to kisciau pinigus i remontus. Reikia ginklo ilgam laikui, patvaraus, patikimo - taiklaus, toli saunancio ir kitais gerais parametrais, kuriuos tik jus, veteranai suprantate, nes as neraukiu ka reiskia pvz., spyruokle M100...turbo 3000...ir t.t.

Zinau, zinau, pirma geriau issinuomoti, paziureti, pabandyti pazaisti ir visa kita. Ir pabandysiu, ir isnuomos man koki nudrosta ginkla, palakstysiu ir bus smagu. ko gero kita savaite taip ir padarysiu....

taigi, renku info apie ivairius modelius, taciau apie Tokyo Marui AK74MN neteko skaityti jokiu atsiliepimu (o gal as "prasoviau", gal diskutavo jau kas nors). kaina nemaza - apie 1399 LT.

Vertas tokiu pinigu ?

Jusu Atsiliepimai / Nuomones ????

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na mazai atsiliepimu todel kad tai salyginai naujas ginklo modelis. Tai idomus variantas, nes turi ko kiti neturi- vaiksciojancia spyna. Tai suteikia tam tikro zavesio, bei tai, kas labiausiai traukia- anturazo(realistiskumo).

Kadangi tai Tokyo Marui AEG ir dar AK serija- del japoniskos kokybes abejoti nedrisciau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

apie sita modely konkreciai niekas negali nieko pasakyti, nes kaip speju niekas dar neturi.

 

nezinau kas suzavejo tamsta sitame AEG. tikiuosi kad ne vaikstanti spyna. apie jas ginklu skiltyje berods buvo diskutuota.

 

nepatarciau naujokui pirkti ginkla, kuris yra naujas mados klyksmas (vaiksciojanti spyna). todel, kad:

 

1. naujai instaliuojami feature'sa (siuo atveju spyna) nebuna isbaigti ir tobuleja su vis nauja partija

2. kuo daugiau detaliu tuo daugiau luzimu. patikimiausiasi ginklas SISTEMA, kuris ardosi i tiek detaliu kiek ant rankos pirstu yra.

3. rekomenduociau imti ta AK 74 ty tos firmos, kurios AEG daugiausiai yra rinkoje, kadangi tai suponuoja, jog preke greiciausiai verta savo kainos ir kokybes santykio, beto esant dideliam kiekiui aegu visada bus detaliu.

 

kas liecia skirtingas firmas, tia kiekviena turi savo niuansu, CA dega kontaktai, TM ir ICS vel savo bedu turi. (paklausti reiktu pardaveju, daugiau komentaru bus)

 

tikiuosi bent kiek padejau

 

p.s.

 

http://www.airsoftgun.lt/invision/index.ph...=277&st=360

 

cia linkas kur kalbama apie vaikstancia spyna. berods ir keli youtube linkai ten yra.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

gal tegu pasisako tie, kurie laike rankoj toki ginkla ir sporte turi patirties kelis metelius. sapaliojimai manes nedomina. klausiu apie ginkla, ne apie BATUS, tad issakom savo nuomone AK74MN tema. jei noreciau suzinoti kuo skiriasi varikliukas Turbo3000 nuo 2.0 TDI, taip ir klausciau. ateis laikas ir as isardysiu, vel surinksiu ir zinosiu is kokio molio nulipdytas. nepamates nesuprasi. o ginkla reikia pirma issirinkti, po to pirkti, o ne atvirksciai. be to issinuomoti ko gero neduos is ko rinktis : prasom mp5 o gal ak , o gal m16, rinkites koki norit"... bandykit, koks patiks ....

aciu uz nuoroda, romeli. butent ten buvau skaites, taciau irgi speliones kaip veikia, kiek daliu, o cia youtube toks variantas, cia anoks. blowback, ojojoi ir t.t. bet kokiu atveju as manau kad ginklo visas tikroviskumas atsiskleidzia saudymo momentu, tokie blowback'ai tai sudaro. gal ir nepasiteisins sis reikalas Jum spresti.

 

Jum spresti ... ir informuoti

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Jackal.

 

mano brolis, paprastai negali apssipresti. ir kai klausia patarimo apei kelis pasirinkimus, tai patartas pasirinkti A, ir gaves argumentus, ima ir pasirenka B.

Linkiu tau nedaryti kaip daro jis. ypac jei esi naujokas ir kaip minejai didelem babkem svaistytis nenori.

 

kuo daznesnis ginklas, tuo pigiau remontas, tuo daugiau daliu jo yra apyvartoj ir tuo suprantamesnes problemos, nes jos istinka arba visus arba nei vieno.

 

kas liecia naujus ekskliuzyvinius modelius, tai jei is lempos kas nros pas tave suges, galimas toks variantas, kad tiekejas pasiulys tau menesy palaukti, kol atves detale.

 

kitas dalykas, ginklai kad ir po 1000-1500 vistiek nera tobuli, todel gedimai del nedadarymo gali pasitaikyti aps visus. vienam po pirmos serijos gali sugest, kitam po 50k bbs tas pats gedimas. tam tikru AEG bedos jau yra gan aiskios ir jie yra nuspejami ko galima tiketis. todel jei klausi patarimo, o ne nuomones ar pasiulymo, tikrai patariu rinktis paprastesny ir "einamesny" modely.

 

patirtis kaip ir apetitas atsiras bevalgant

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vaikstanti spyna turi savo zavesi: atatranka jauciasi ir vamzdis gana tikroviskai "vaiksto" nuo seriju. Tarp minusu sakyciau maza talpa akumui. Na aisku, del remonto ir panasiai - kaip jau minejo kolegos pries tai, gali buti problemu su detalemis. Speju, kad mazas ir gana neiprastos formos akumas gali trukdyti keisti spyruokle i galingesne. Bet ar to labai jau reikia - nezinau, kiekvienas renkasi pagal save. Na ir akumas ten dedasi gana savotiskai, gali tekti prailginti laidus. Dar tarp minusu - berods, jam netinka kitu gamintoju detuves, o TM komplekte yra tik viena 70ies BBsu talpos.

 

Siaip jau yra sio ginklo naudotojas, gali paklausti jo, tik foruma jis retai skaito. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kazakai,

 

tas grozis toks subtilus dalykas. pvz mano asmenine nuomone, tai serijom saudant, tas AEG kaip siuvimo masina atrodo. praktiskumo is to jokio, tik papildomos bedos(gali sugesti, mazai praktikos taisant, daugaiu galimybiu prilyst purvo dulkiu, kas grauzia dantracius). tas priedas yra nebent tiems, kurie AEG perka del grozio, o ne del efektyvumo.

 

imho

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O gal kam nors geriau "siuvimo masina", nei M-ke su 9.6 batarke zvimbianti kaip uodas (o jei dar drumo padavimo garsas prisideda :)) :D Cia velgi kas kam patinka, ta kiekvienas ir naudoja...

Del vaiksiojancios spynos - pvz VFC AIMSas jau tapo gan populiaru zaislu vakaruose ir dar neteko matyt nusiskundimu del sio modelio.. Galu gale sugedusi atatranka != nesaudantis ginklas. Del taisymo nesu didziausias ekspertas, todel patylesiu...Geriau nusimanatys zmones tegu pasisako. :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Bandziau as AK TM. Pats nematai, kaip ten ta spyna juda, bet atatranka gera ir ginklas vaiksto rankose gana tikroviskai. Kiek atsimenu real AK, jausmas gana panasus, nors, aisku, ne toks galingas.

 

Del remonto pilnai pritariu pacio nuomonei. Daiktas neisbandytas ilgai lauko salygomis, detales gana egzotiskos. Na, nebent pasikliauti TM patirtimi...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 6 months later...

Mane irgi tas ginklas domina, tik kas nepatinka tai dietuve kad isiskirianti, ne visos tinka, tas kad tikrai gali greitai uzsinesti ta spyna purvu, ir zinoma, akumuliatorius... Gal man ant supratimo galit pasakyti kiek suviu apytiksliai galima su tokiu akumuliatoriu padaryti? (lauko salygom, pvz vasara)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...