Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Custom Painting


Soldier
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 70
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Praktikos turėjau tik ant gitaros :), bet vistiek, manau, galėčiau patarimų duot.

 

p.s. kaip matau, pavaizduotas ginklas dažytas aerografu arba purškiamais dažais siauru antgaliu ir gan paprastai - pirmas sluoksnis OD, o paskui bruksniai be jokių iškarpų/stencil'ų

 

p.p.s. dažiau panašiai kaip čia:

Nuotrauka

http://tacticalcamo.com/articles/How-to-Pa...-DPM-style.html

tik visas dalis iš akies paišiau pagal internete rastą šabloną

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Emmm Ruoni, atrodo, kad tavo dazyta gitara galima pamatyti tavo signature :) , beje gerai atrodo :) .

O uzsiima kas nors Lietuvoje tuo? Manau atsirastu ir daugiau tokios paslaugos norinciu zaideju :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vyruciai! tik per daug nepanikuokit :)

pasitelkit juk fantazija, parduotuveje juk pilna purskiamu dazu ir dar ivairiausiu spalvu bei atspalviu, pasikarpykit sablonu, patartina ginkla butu suzveisti su P-400 siurkstumo svitriniu popieriumi (bent jau tas dalis kurios daugiausiai trinamos).

nusipurskiat ginkla, o kai isdziuva, tada ant virsaus uzpurkskit matinio lako, kad dazai ilgiau laikytu(jo taip pat isigysit parduotuveje).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

okay sorry neparasiau: ir iskart nepurkskit visko ant ginklo- pasibandykit, paeksperimentuokit.

Kadangi sukuosi tuose vandenyse, tai galiu pasakyti, jog tikrai protingas meistras neuzsiims tokiom "chalturom",

nes labai daug pisliavos (vien paruosiant dazymui pagal technologija). Antra, prie ginklo reik krustis jei pagal technologija grubiai apie puse dienos (rankinis darbas)- retas kas uzsiims. Trecia, Jus, t.y. klientas nores garantiju, o ju meistras nei vienas neduos, nes masinos ar motociklo klientai po miska netampo, rankomis netrina, ant zemes nededa ir t.t.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pirma, kaip ir kolega pastebejo, bent as - be jokios dailininko gisleles esmi :) Antra - baisoka siaip gadinti brangu projekta, maza, pritekes, sulips i kokius svarbisu tarpelius...

Bent UK tai nemazai kas siulo custom painting darbus, kainos 50-70 svaru - ikandama uz meistro darba. Ir dazus itin gerus panaudoja ir uz kokybe garantuoja. Tai kaip ir nisa atradau - mazu atsiras koks Picaso tarp airosfteriu, tegul pasidomi dazais, camo pattern`ais, paekspermentuoja o veliau tures versliuka sekmadienini, nes susidomejimo, klientu bus ir su laiku tik daugiau :) O ka, dienele padirbejai laisvu laiku, +150 koks ibiro i kisene..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ka as pats bandziau ir ka rekomenduoju.

yra dazai modeliams dazyti (laivams, lektuvams, sarvuociams - kartais sarvuocius palipdau nervu atpalaidavimui). Ju dazymui skirti dazai, atitinkantys military spalvu palete. Isdziuve jie tampa matiniais - tai didelis pliusas. antra problema - nusitrynimas. Uzpurskiau and ginklo pistoletines rankenos, po tam tikro naudojimo supratau, kad ganetinai atsparus trinciai. Vienintele problema, labai brangus aerografas - purskimo aparatas, bet ir teptuku jie puikiai uzsidengia. Pats naudoju Humbrol dazus. Artimiausiu metu ketinu papuosti savo M4, bet pries tai reik isigyt keleta springu ir ant ju pasitreniruot

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek turėjau patirties su Humbrol modeliniais dažais, tai spalvų paletė didelė, bet kartais pradeda trupėt nuo modelių (ą,įcm kareivuko juk enušlifuosi :lol:).

 

Montana, bei Dupicolor aerozoliniai dažais dažiau viską nuo medžio iki plastiko ir medvilnės. Laiko gerai, netrupa, tik dažyt kažkiek sudetingiau nei teptuku, bet užtat galima naudot iškarpas purškiant. Spalvų pasirinkimas taipogi didelis (ypač Montanos). P.s. Montana ir Duplicolor gaminami Vokietijoj (Vokiška kokibe) :D .

 

 

Didžiausia problema su kuria susidūriau, kai dažiau gitarą, buvo lakavimas - nes vieni lakai dažus tirpdė, o kiti buvo gelsvi :/.

 

 

Gal kasnors žino kokių gerų lakų, kurie nebūtu gelsvi ir netirpdytų dažu ir būtų ?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

pastarasis variantas išties neblogas ir paprastas, bet juo neišeis padaryt jokio daugiaspalvio "gabalinio" pattern'o (dpm, woodland ir t.t.)

 

 

beje, keletas patarimų po savo ginklo dažymo:

 

1. jei gaunasi per blizgu ar per šviesios spalvos, galima iš toliau nupurkšt juodais dažais. jei visdar per šviesu, kartojam procedūrą :].

 

2. NEBANDYKIT GINKLO NUDAŽYT PER DIENĄ, NEVEDINAMAM RUSY, NEIŠKLIJAVĘ VISKO LAIKRAŠČIAIS, BE RESPIRATORIAUS IR BE PIRŠTINIŲ :).

 

3. vienai pattern'o daliai (dpm dalys - zali krendeliai, juodi, rudi ir fonas chaki) reikia ne mažiau kaip 6ių A4 formato lapų (jei dažot ir optiką, bei apkabas - akivaizdžiai reiks dar daugiau :>)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ir kur dingo airsofteriu dvasia autentika???? :) Dabar visi ims dazytis ginklus. Jiokio realistiskumo. sutinku snaiperiams bet kareiviams , ?auliams. Odar sako nori surealinti.

 

 

O seip del dazimo tai jus patis issiardykite nusitrinkite ir nueikite kur hebra halturina nusipirke dazu. Nudazys jums kaip noresite ivairiausiom spalvom. ir sumokesite max 40 LT ir gal dar bonke kartu izgersite ;))

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na tiesa sakai,ginklus pagrinde dazo snaiperiai ir ju spoteriai,na ir Irake tarnaujantys kariai,miske tamsu todel juodas ginklas ne taip issimusa kaip pvz. juodas ginklas dykumoj. :lol: na geriau po padaryto darbo su jais isgert nes jei pries tai kai nudazys tai atrodys kaip zaislas. 2 ruonis,na seip labai mazai teko matyt kad kas dazytu grynai woodland ar dpm rastu,dazniausiai dazo OD spalva ir dadeda atspalviu sokiu tokiu. Pazinstamas pats megino darytis custom paintinga,tai tik riebiai nusikeike,nes po dazymo atrode kaip plastmasinis

standardside9mb.jpg

AR15B_1.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...