Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

apsvieskit naujoka


Rekomenduojami pranešimai

Sweiki visi na visu pirma labai susidomejau visu shiuo jusu reikalu ir shtai apzhiureinedamas parduodamus ginklus labai susimaschiau kodel tarkime shis modelis http://www.airsoftas.lt/find.php?action=Find&category=8 (pats pirmas) M15A4 Carbine yra toks nebrangus (na zhinoma yra ir dar keletas klausimu) tarkime ar jus patys ish savo kishenes tobulinate ginklus ar ish kokiu ishvyku uzh laimejimus kazhka gaunate. Nes pachiam viska tai susipirkti nera labai pigus malonumas dar labai idomu yra kokiu principu veikia tie grantsvaidzhiai ir kokiu rushiu buna rungtys ar buna pvz imitacija miesto aplinkos ar dauguma mishkuose arba tam specialiai parengtose teritorijose. Labai achiu tiem kurie bus kantrus ir atsakys i mano klausymus gal but jie pades apsispresti del tolimesnio mano susidomejimo

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

jau i PM parase tau bet kas dar uzklys kad antra karta neklaustu :)

 

Springas yra ginklas kuri reikia uztraukti kiekvienam suviui. Spring ginklai musu sportui tinkami tik snaiperiniai, nu nebent dar vinchikai bet ju asmeniskai dar nemates. Zaidimuose naudojami ginklai vadinami AEG. Jie veikia tokius principu Nuotrauka

Variklis suka dantracius, dantraciai atstumia stumokli kuris suspaudzia spiruokle. stumokli paleidus jis isstumia ora is cilindro. sratas skrenda.

 

Zaidimai pas mus vyksta visokie. Buna miskuose, kariniuose poligonuose, zonose su daugiau pastatu (vadinamas CQB, taciau lietuvoje dar nemaciau normalaus CQB, manau tiesiog vietu nera kru daryti).

Patariu pasiskaitineti senu musiu uzduotis ir apzeti kokiose teritorijose vyksta jie. www.kariauk.lt rasi poligonu sarasa.

 

Ginklus ir perkam ir modifikuojam patys. Zaidimam vykstant nebuna jokiu prizu uz pergale (isskyrus moralini pasitenkinima, kad kitai komai isspardei pasturgali). Modifikacijos nei butinos nei reikalingos vos pradejus losti kaip mano dauguma zaliu (pats vos neseniai supratau upgrade reikalingumo saknis :) ). Isviso airsoftas yra nepigus variantas, taciau lukashenka visada maloniai duos ir ginklus ir kita iranga issimoketinai.

 

Labai kvieciam prisideti prie bendruomenes.

 

Temas apie ginklus ju modifikacijas, aprangas ir kita iranga nesunkiai rasi forume. patarciau pasiskaityti dauguma temu, dings apie 95% klausimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...