Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Del AEG galios


Rekomenduojami pranešimai

Kurgi ne, atgaivinti. O po to dega buožės, dega rankos ir namai? Nesakau, kad sugadintas LiPo būtinai iškart užsidegs, bet jis yra sugadintas ir kelia grėsmę. Priklausomai kiek naudosi, celės dažnai pradeda skirtis per 0.1-0.3V. O jei celės 3? Viena rodo 4.2, kitos dvi po 3.9V, viso 12V, vadinasi dar iki 12.6V krauti galima. O jei tos su mažiau voltų kraunasi lėčiau? Vadinasi rezultate turi 4.5V, 4.0V ir 4.1V - viena sugadinta ir pavojinga, dvi nedakrautos. Taip kad nepasakok čia pasakų, gamintojas nurodo nekrauti su savo nesąmonėm, vadinasi nekrauti. 99% problemų kyla dėl netinkamos eksploatacijos, o tu siūlai žmogui taip daryti? Tau patinka, tu daryk, pats už save atsakai, bet bent jau nepasakok pasakų tiems, kurie nenusimano kas per daiktas tas LiPo ir kokios netinkamos ekspoatacijos pasėmės, apie kurias jau rašoma šitam forume. Žodžiu, netaupykit tų kelių litų dėl tinkamo krovimo įrenginio. Netikit manim, netikit gamintojų nurodymais, tai pasikonsultuokite su žmonėmis, kurie užsiiminėja tais LiPo akumuliatoriais, BMS`ų gamybą ir kitais velniais, kurie tiesiogiai su tuo susiję ir kurie rankose ne po vieną LiPo kasdien laiko.

 

Aš irgi galiu papasakoti apie veikėjus, kurie važinėja su vienu varžtu iš keturių prisuktais ratais ir NIEKO dar nenutiko.Surask tą savo temą, įdomūs man tavo gaivinimo būdai. Dar pasiūlyk laidus su paprastu lituokliu persilituoti. Klausimas, ar pamatuoji kiekvieną kartą kiekvieną celę po kiekvieno krovimo/iškrovimo? Abejoju, ar perki brangias LiPo, jei jau ant normalaus krovimo įrenginio nesutaupai.

 

 

Balansatoriumi krauti Li-po uztenka kartą į kokius 3 menesius (dažnai naudojant), taip stipriai niekad neišsibalansuoja celės. Li-po akumus galima atgaivinti, kažkada buvau rašęs apie tai vienoje  temoje. Smart charger'i gali naudota nupirkti už simbolinius 50lt iš RC forumų ir jis bus šimtą kart geresnis, nei tie balansatoriai...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...