Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidynių skelbimo ir registracijos puslapis


zveras
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

ką manote apie puslapį, skirtą žaidynių skelbimui ir registracijai į jį? Forumas kažkaip nelabai žavi, praktiškai žaidynės skelbiamos keliose vietose tam pačiam forume, ne visi pamini data temoje, nelabai aišku, kas jau vyko, kas dar vyks, o ir su tais anketų linkų kopinimais, rašinėjimais "būsiu". Suskaičiuoti irgi sudėtinga tampa, o ir sekti temas ne visi turime laiko. Mintis būtų centralizuoti žaidynių skelbimus. Reikalingas/naudingas daiktas ar pieva ir nafig reikia?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprašau, jei įžeidžiau moderatorius, bet pasielgėte vaikiškai užrakindami temą. Jokios pagarbos. Gerai, turime puslapį, ne lietuvišką, be jokių vietinių "event`ų". Kitaip sakant, neturime puslapio.

http://www.home4airsoft.com/events?page=1&sort=date&items_count=10&filter%5Bcountry_id%5D=1 - kur jūs čia matote vietinius žaidimus? Jei turime puslapį, klausimas, kodėl juo nesinaudojame?

 

OK OK, supratau, klausti ir siūlyti nevalia šitoje bendruomenėje. Turėjau ir daugiau minčių, bet tiek to, pasiliksiu savo niekam tikusias mintis sau ir PRIŽADU, daugiau temų nebekursiu (nebent techninių klausimų skyriuje).

 

Galite rakinti ir trinti šią temą, tai buvo atsakymas ankstesnę temą užrakinusiam moderatoriui. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...