Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Apklausa del dalyvavimo Balkan Conflict zaidime


Alberto
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Po savaitgalio Balkan Conflict zaidimo susimasciau, kodel i toki zaidima atvaziavo tik 70-80 zmoniu, kur juda musu zaidimu organizavimas, ko reikia zmonems ir pan. Taigi sugalvojau paleisti tokia trumpa apklausa, kad uzvestu ant kelio. Apklausa su Balu nesuderinta ir jis su sia apklausa nesusijes.

 

Aciu uz atsakymus.

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man asmeniskai atostogos buvo. Manau reiketu atsizvelgt rengiant gerus geimus i laika , nuo rugsejo manau visi daugiau dalyvautu ;)

 

Užsienyje tūkstančiai airsofterių derina savo atostogas prie gerų/ne labai geru žaidimų datų (Berget, Borderwar ir kt.), o Lietuvoje organizatoriai turi derintis prie airsofterių atostogų. Viskas priklauso nuo norų, prioritetų ir požiūrio.

 

Deividai nepriimk asmeniškai, aš ir pats toks esu, čia daugiau bendras pastebėjimas.  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kai viską sudedi gaunasi 250Lt (kurai, maistai, soviniai, bilietai, jau nekalbu apie kazkokia socializacija su kažkuo stipresniu po žaidimo). Tuomet ir klausi savęs ar gali sau leisti tiek mokėti.

 

Beto kaip taisyklė - pirma moki pinigus, poto gauni žaidimą. Dažnai susidaro įspūdis, kad žaidimas - tai vieta pasireikšti. O man atrodo, kad žaidimas, tai ne vieta, kur tu pasireiški, o kur organizatoriai padaro šventę/renginį paslaugą. Dažnai tie organizatoriai uždirba iš tavo iššaudytų šratų ar sugadintų šautuvų :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share

×
×
  • Sukurti naują...