Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TadsJ2

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

TadsJ2 Pranešimai

  1. Dalyvavau kaip sauktinis ir pirma karta, man asmeniskai labai patiko, planuoju zaisti ir toliau. 

     

    Keleta pastebejimu:

    1. Mirtviakas buvo per ilgas, manau butu buve geriau kad kol nera 5 zmoniu laukiam 30 min. iki respawn. Jei ateina 5 ir daugiau zmoniu -> iskart respawninam.

    2. Desreles su bulvem ir agurkais buvo zymiai geriau nei kose!

    3. Gaila, bet tikrai atrode kad yra nemazai sukciaujanciu zmoniu priesu komandoje.

  2. Srato skridis priklauso nuo kompresejos ir paleidimo stabilumo, t.y. kiek sratas baladuojasi vamzdeli iki tol kol iskrenda. stokiniai vamzdeliai pagrinde buna 6,06 mm, savo ruoztu sratukas 5,95 - 6,01 mm (gero gamintojo). vamzdeliai pakeiciami i 6,01 (nauduoja snaiperiai (bolt action pagrinde)

    6,02 (naudoja snaiperiai ir marksmanai, Green gas 2 klases,)

    6,03 AEG, Green gas 2 klases. 

     

    gumytes buna skirtingo minkstumo. itakoja hop up reguliavimu srato uzsukimui. Gumites renkamos pagal srato svori, spiruokles stangruma. Spiruokle derinama prie stumoklio ir dantraciu.

    del gero srato skridzio reikia didinti kompresija! Spiruokle pagrinde itakuoja saudimo greiti. Apie 3/4/5/6 klases nepasokosiu nes ten yra smulkmenu.

     

    Stoke pagrinde montuojamos tvirtos gumos, kurios tarnauja ilgiau, neskaudziai jaucia oro pakeitimus. Bet ir 0,20/0,23/0,25 sratus uzsuka sunkiau. 

     

    Labai dekui uz toki atsakyma, nusvietet truputi kelia !

  3. Sveiki,

     

    Turiu pasiulyma sukurti sios svetaines Discord serveri, ten butu galima operatyviau ir greiciau bendrauti del visokiu pardavimu, pirkimu, pasiulymu ir pan., galima sukurti administratoriaus teises, daug paprasciau baninti , lengviau suteikti karma ir pan., realiai primena skype tiesiog viskas geriau veikia sitoje programoje. Taip pat tai kaip ir butu kitas zingsnis populiarinimui Airsofto Lietuvoje.

     

    As asmeniskai nusimanau siek tiek sitoje srityje tai galiu padeti jeigu idomu, netgi apsiimciau FAQ sukurimu naujiems nariams (man paciam vertinga butu).

×
×
  • Sukurti naują...